Usługe przedluzenia a wlasciwie dopelnia rzes kupilam na gruponie.Wczesniej przedluzalam rzesy okazjonalnie, w sumie 4 razy;nigdy też nie byłam specjalnie zadowolona z zabiegu.Ostatnie przedluzanie rzes wykonywane mialam w naprawde drogim salonie kosmetycznym w Gdyni.Bylam dość zadowolona, na tyle ze myslalam aby wybrac sie tam na dopelnienie( fakt, ze rzesy trzymaly sie wyjatkowo dlugo bo 2 msc!)ale postanowilam wykupic oferte gruponu.Nie ukrywam ze opinie na tym forum spowodowaly u mnie niepokoj i pewnie gdybym czytala je wczesniej, najprawdopodobniej nie zaryzykowalambym.I teraz zaskocze wszystkich- bo rzesy sa rewelacyjne, po raz pierwszY jestem w 100 a nawet 1000% ZADOWOLONA!Są takie jakie sobie wymarzylam, dokladnie opowiedzialam o jaki efekt mi chodzi( a jestem dość wymagająca:)- i otrzymalam taki w pelni.Rzesy sa kruczo czarne, niesamowicie podkreslaja oko, sa geściutkie-idealnie skomponowane z poprzednimi , ktrore zostaly jeszcze z poprzedniego zabiegu.Mam dosc geste rzesy i kazda( naturalna) z nich pokrywa sie z ta doczepiana..jedoczesnie naturalnie i pioronująco.Dziękuje! Na pewno zdecyduje sie na dopelnienie, nawet gdyby po 3 tyg trzeba było(zobaczymy:), to i tak warto!