Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nie polecam wątek zamknięty Zabieg przedłużanie rzęs - które po ok 3 tyg same odpadały, nie polecam. Nie...
~Maryla
4

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 listopada 2011

... wątek zamknięty więc i ja kuszona zaskakująco niską ceną grupera skusiłam się na skorzystanie...
~hm.
-

dodano: 23 maja 2012

PANI KOSMETYCZKA- REWELACJA!!! wątek zamknięty Korzystałam z usługi przedłuzania rzęs z grupera już po raz drugi w tym...
~Diana
-

dodano: 3 kwietnia 2012

DOCZEPIANIE RZĘS Z GRUPONU - Polecam wątek zamknięty Nie rozumiem osób,które kupując na GRUPONIE lub innych tego typu stronach...
~Marta
-

dodano: 29 marca 2012

przedłużanie rzes- rewelacja wątek zamknięty Usługe przedluzenia a wlasciwie dopelnia rzes kupilam na gruponie.Wczesniej...
~ap
-

dodano: 28 marca 2012

cos okropnego wątek zamknięty Nie polecam! Salon, to o wiele za duzo powiedziane, wszedzie kurz i brud....
~caroca
-

dodano: 27 marca 2012

JEDNA WIELKA M......... wątek zamknięty Z usług STUDIA MADAME skorzystałam przez zakup kuponu Gruper i okazało się...
~joanna
-

dodano: 19 marca 2012

a ja polecam wątek zamknięty a ja polecam, fakt ze wystroj pozostawia wiele do zyczenia ale pani mila i...
~moonika
-

dodano: 1 marca 2012

Manicure i pedicure z kuponu wątek zamknięty Ogólnie porażka, brud w gabinecie, jak weszłam to smród papierosów mnie...
~klientka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 24 listopada 2011

nie polecam wątek zamknięty byłam na przedłużaniu rzęs,które po 3 tyg odpadły. Nie miałam odwagi udać się...
~Maryla
-

dodano: 6 listopada 2011

PORAŻKA wątek zamknięty Byłam na zrobieniu paznokci żelowych i totalnie się rozczarowałam. Żel po 3...
~Iza
-

dodano: 29 października 2011

MASAKRA- NIE POLECAM wątek zamknięty BYŁAM TAM Z KOLEŻANKĄ. MANICURE I PEDICURE BYŁO WYKONANE NIEDOKŁADNIE!! NIE...
~M & A
-

dodano: 5 października 2011

TRAGEDIA wątek zamknięty BYŁAM TAM Z KOLEŻANKĄ. NIE DOŚĆ ŻE BABKA BYŁA CHORA I NAS ZARAZIŁA...
~A&M
-

dodano: 5 października 2011

nie polecam wątek zamknięty byłam przedłużyć paznokcie. po trzech dniach jeden odpadł - za dorobienie...
~Asia
-

dodano: 29 sierpnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry