Widok

przedłużanie rzęs z groupona

Przy pierwszym zabiegu rzęsy wyglądały ok, nie były zbyt gęste, ale trzymały się około 2 tygodnie, powiedzmy efekt w miarę do przyjęcia, natomiast gdy poszłam na drugi zabieg na uzupełnienie rzęs chyba miałam to robione innym, jakimś starym klejem, jakieś białe klejowe nitki i grudki mi się ciągneły i sklejały rzęsy, a poza tym na jednym oku uzupełnione rzęsy trzymały mi się całe 3 dni-jedno oko mi wyłysiało, podczas gdy na drugim jeszcze 2/3 rzęs zostało, więc nie sądzę, że to ja robiłam coś nie tak, bo by wypadły wszystkie. Poza tym te robione przy pierwszym zabiegu trzymały się lepiej. Nie mam porównania do innych mijesc gdzie się przedłuża rzęsy, bo robiłam to pierwszy raz, ale rezygnuję z dalszego uzupełniania po tym doświadczeniu. Ogólne wrażenie -strata kasy...
Moja ocena
Salon Zdrowia i Urody VANILLA SPA s.c. kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 4

oferta: 4

jakość usług: 2

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 4

3.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

Ja przedłużam rzęsy metodą 1:1 u profesjnalnej kosmetyczki w salonie all4beauty i muszę powiedzieć że miała Pani podstawy do tego żeby być niezadowoloną...na Pani miejscu nie zapłaciłabym za usługę...takie rzęsy przy normalnym użytkowaniu powinny się trzymać 3 tygodnie minimum. W moim przypadku trzymaja się nawet 4-5 tygodni....oczywiście część do tego czasu wypada z naturalną rzęsą (normalny proces wypadania). Klej do rzęs nie powinien sklejać się tworząc grudki a tym bardziej nie tworzyć nitek ciągnących się - poprostu był stary. Bardzo Pani współczuję...Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry