Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Fajne miejsce , super obsługa, wychodzę zawsze zadowolona.
~Barbara Schmidt
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 30 listopada 2011

POLECAM! wątek zamknięty Świetny salon! Cudne dziewczyny! Wesoło, miło, profesjonalnie! Zawsze mozna...
~Magda
-

dodano: 26 października 2011

Goraco polecam.....:) wątek zamknięty W salonie jestem co najmniej raz,dwa w tygodniu, robię tam rzęski, zabiegi...
~Isia......:)
-

dodano: 17 października 2011

przedłużanie rzęs z groupona wątek zamknięty Przy pierwszym zabiegu rzęsy wyglądały ok, nie były zbyt gęste, ale trzymały...
~Mantik
1

dodano: 27 czerwca 2011

nie polecam- robiłam rzęsy i żałuję bo po tygodniu zaczęły wypadać wątek zamknięty nie wspomnę o tym, że ledwo było widać że są przedłużone, jakby były za...
~Alexa
1

dodano: 8 lipca 2011

polecam gorąco !!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty świetna atmosfera, bardzo miła obsługa. profesjonalna kadra.....zrelaksujesz...
~bethi
2

dodano: 24 marca 2011

Aneta - polecam wątek zamknięty korzystałam z: 1. peelingu kawitacyjnego - w cenie jest z maską algową, więc...
~Magda
-

dodano: 20 sierpnia 2011

Rzęsy -zdecydowanie odradzam!!!! wątek zamknięty W jednym oku powypadały już po paru dniach, były dziwnie poprzyklejane,...
~Monia
-

dodano: 25 lipca 2011

nie polecam- żelazko wątek zamknięty kupilam kupon na grouponie na żelazko antycellulitowe - zabieg porażka....
~marta
-

dodano: 24 lipca 2011

S - opinia wątek zamknięty serdecznie wszystkim polecam mila atmosfera, super obsluga, wykonanie uslugi...
~S
-

dodano: 17 lipca 2011

obiektywna - opinia wątek zamknięty Kupiłam również kupon na gruperze muszę przyznać, że Pani która wykonywała...
~obiektywna
-

dodano: 12 lipca 2011

Nie jestem zadowolona wątek zamknięty kupiłam kupon na gruperze na mikrodermobrazję, ale na pewno nigdy nie wrócę...
~magda
-

dodano: 27 maja 2011

tragedia wątek zamknięty Obsługa bardzo miła a jakość usługi niepolecam , Zrobiłam rzesy fakt ze z...
~Kamila Bartnik
-

dodano: 19 kwietnia 2011

anonim - opinia wątek zamknięty Świetny klimat, sympatyczna i wykwalifikowana obsługa. Polecam.
~anonim
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 1 marca 2011

Jeden z najlepszych salonów w jakim byłam wątek zamknięty Polecam ten salon wszystkim. Bardzo miła obsługa i wyjątkowy nastrój, po...
~Marysia
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 2 marca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

15

wątków

do góry