Widok

przedłużanie włosów

Witam!

Tak mi chodzi po głowie przedłuzyc moje włosy,mam do ramion a chciałabym dłuższe..
Orientuje sie któras w kosztach takiej "operacji" :) ?
image
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak tylko wyrażę moje zdanie nie staram sie być wredna ale po prostu odradzam tego zabiegu...nie widzialam jeszcze nigdy dziewczyny która miałaby zrobione to tak dobrze żeby nie było widać tej sztucznej różnicy.
Sądzę że nie warto.
Jeżeli jednak sie zdecydujesz to trzymam kciuki by wyszło swietnie! :-)
ja tez nie polecam, choc skonczylam kurs przedluzania wlosow, niedobrze sie "chodzi" w takich wlosach, ciezko rozczesywac i ukladac, mialam kilka dni przedluzane pozniej je zdjelam, Polecam dopinki wlosow clip on , na allegro mozna kupic.
ja tez mialam przedluzone wlosy............i nie polecam. cieżko się je czesze, układa,myje itp ogolna pielegnacja.

mimo ze mialam rewelacyjnie dobrany kolor, wycieniowana to wiecej bym sobie nie przedluzyla gowne dlatego że nie mam wlosow prostych tylko puszace sie i różnica jest widoczna.
image
myślę ,że wszystko zależy od jakości usług i włosów.
Wszystko źle polożone czy nieumiejętnie dobrane do naturalnej struktury wlosa będzie wyglądać żle.ja miałam kiedys wlosy i byłam bardzo zadowolona ,miałam włosy indyjskie i zapłaciłam około 1000 zł.
za jakosć trzeba zapłacić.
nie pamiętam gdzie kupowała dziewczyna włosy ,ale włosy robiłam w salonie i powiem szczerze ,że dlosy były naprawdę bardzo dobre jakościowo.A babeczka wyspecjalizowana ,a nie amatorka jakich wiele.kwestia znalezienia odpowiedniej osoby.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiesz ja Ci mogę powiedzieć szczerze ,że cholernie fryzjerka Cię naciągneła...za włosy Indyjskie płaci się standardowo 500zł , najlepsze włosy na rynku europejskim to są włosy słowiańskie i one właśnie kosztują średnio 1100-1300zł...A co do puszenia się , to zależy do jakiej babki trafisz , włosy nie tylko dobiera się pod względem ceny ale też jakości naszych naturalnych włosów...no i oczywiście zamierzonego efektu noszenia , użytkowania.Do autorki postu : Każdy gatunek włosów różni się strukturą i jakością. Obecnie mamy ich 4 na rynku europejskim (azjatyckie,indyjskie,europejskie i słowiańskie) Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania to szczerze i fachowo mogę Ci na nie udzielić odpowiedzi , a zarazem że względu na doświadczenie przestrzec nad wykonywaniem tego zabiegu u pseudo szkoleniowców podając przy tym rzeczywiste sytuacje z którymi przygody klientek mnie zetknęły ...patrycja_szczepaniak@tlen.pl

Jedź do http://fokusownia-skarzysko.pl/jaka-metoda-przedluzyc-wlosy/ super efekt.

nie znam sie ale dla mnie to strata kasy.. wole kosmetyki i poczekac jak wlosy odrosna

no niby tak ale jednak wlosy rosna dlugo nie kazdemu chce sie czekac

no to juz zalezy od czlowieka :) ja wole nie niszczyc swoich i kupic dobre kosmetyki, na notino kupuje kerastase tam sa czesto na promocji

Inne tematy z forum Kobieta

Zmarszczki na czole (127 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

Nie dochodzę (7 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (153 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

do góry