Widok

przedszkola gdynia obłuże

Obłuże Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
hej,

czy któraś z Was posyła swoje dziecko do jednego z tych przedszkoli:

przedszkole nr 11 "pod kasztanami" na bosmańskiej

przedszkole 47 na Maciejewicza???

może ktoś coś napisać, zwłaszcza o tym drugim?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aśku moja kolezanka oddala córkę na Maciejewicza i byla nim zachwycona. Jej 6latka do tej pory jak tam przechodzimy chce wejść i przywitać się z Paniami.
Ja swojego pośle w przyszlym roku do przedszkola, ale troche blizej centrum. Myśle o przedszkolu nr 48. Słyszałam o nim dobre opinie.
image
Moje dzieci chodziły do "jedenastki" - pod kasztanami :) To tez bardzo dobre przedszkole :) Polecam :)
do 11-tki teraz młody chodzi "z doskoku"
i w sumie chyba tam tez zostanie, skoro się już zaaklimatyzował....

dzięki za odzew:)
Dokładnie, najważniejsze jest dobre samopoczucie przedszkolaków :) Tamtejsze Panie umieją o to zadbać :) Wiem, co mówię ;) Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
na maciejewicza super. dziecko chetnie chodzi panie mają podejście, dużo kreatywnych zabaw, dziecko zadowolone. Starają sie też angażowac rodziców jakieś wspólne imprezy, gorąco polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Leczenie zębów mlecznych... (16 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (33 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

Czy terapia małżeńska ma sens? (27 odpowiedzi)

Do terapeuty poszłam sama w kiepskim stanie psychicznym. Mam małżeński kryzys, kolejny. Mam dość....

do góry