Widok
przedszkola
Niedługo zamieszkam w Gdyni, nie znam okolicy a czas już wybrać przedszkole dla swego brzdąca. Najbardziej interesowałoby mnie przedszkole w Witominie, Chwarznie.
Jakie przedszkola polecacie, którymi warto się zainteresować a jakie warto od razu odrzucić? Proszę o opinię o przedszkolach w całej Gdyni.
Pozdrawiam was forumowiczów i czekam na wasze wypowiedzi
Jakie przedszkola polecacie, którymi warto się zainteresować a jakie warto od razu odrzucić? Proszę o opinię o przedszkolach w całej Gdyni.
Pozdrawiam was forumowiczów i czekam na wasze wypowiedzi
Polecam przedszkole na Witominie ,ul. Sloneczna 49 AKADEMIA PRZEDSZKOLAKA. Posiada pare mankamentów ,ale najwazniejsze ze moje dziecko jest tam szczesliwe i rozwija sie fenomenalnie. Duży nacisk na rozwój dziecka, bez `wyscigu` szczurów- w formie zabaw. Duzo plastyki, zajec manualnych, rytmika, balet i ocywiscie..język angielski.
Minusem jest koniecznosc przynoszenia swojego śniadania oraz cena czesnego (przy 100% obecności miesiecznie ok.900 zl ). Dzieci mają swobodę wypowiadania się , są szczęśliwe i uśmiechnięte.
Minusem jest koniecznosc przynoszenia swojego śniadania oraz cena czesnego (przy 100% obecności miesiecznie ok.900 zl ). Dzieci mają swobodę wypowiadania się , są szczęśliwe i uśmiechnięte.
Jak dobrze , że jednak zdecydowaliśmy się dziecko gdzie indziej posłac. Ostatecznie padło na Bajkoland http://www.bajkoland-przedszkole.pl/ Mają własny plac zabaw, bezpieczny.Wspaniała opieka, jedzenie dobre, synej mi nie dojada , no i mnóstwo zajęć od angielskiego co dziennie po karate,basen, logopedę, zumbę, balet, rytmikę. . Czesto chodza do kina, teatru, mają ciekawe wycieczki, na prawdę zadowolona jestem z naszego wyboru
Witam,
Mam ten sam problem co poprzedniczka. Zamierzamy przenieść się do Gdyni - właśnie w okolice Witomina, Chwarzna.
Proszę poradźcie drogie Mamy i Tatusiowie, gdzie można ulokować swoją - obecnie 5cio letnią - pociechę.
Wolałabym posłać dziecko do przedszkola samorządowego i w bliskim otoczeniu przyszłego miejsca zamieszkania, ale nie wiem, czy nie jest już na to za poźno ...
Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi- kompletnie nie znam okolicy.
Pozdrawiam
Mam ten sam problem co poprzedniczka. Zamierzamy przenieść się do Gdyni - właśnie w okolice Witomina, Chwarzna.
Proszę poradźcie drogie Mamy i Tatusiowie, gdzie można ulokować swoją - obecnie 5cio letnią - pociechę.
Wolałabym posłać dziecko do przedszkola samorządowego i w bliskim otoczeniu przyszłego miejsca zamieszkania, ale nie wiem, czy nie jest już na to za poźno ...
Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi- kompletnie nie znam okolicy.
Pozdrawiam
jak już chwarzczyno to polecam przedszkole moze nie w gdyni ale blisko w klukowie mój mały tam chodzi, tylko,że to prywatne ok 650 miesięcznie
no cóż źle przeczytałam;)