Widok

przedszkola w Osowej

Jakie sa wasze opinie/doswiadczenia na temat placowek prywatnych i publicznych w Gdansku Osowej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Krasnoludek - nie polecam
przedszkole jest małe dzieci sie tam kiszą
pani dyrektor jest osoba z którą nie da się współpracowac
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

dwójka moich dzieci chodziła do Happy Kids - poleciałabym każdemu. rewelacyjna kadra, jedzenie, zajęcia w programie i te dodatkowe. nie ma lepszego przedszkola na Osowej :) dzieci po zakonczeniu świetnie sobie radzą w szkole, oboje pływają (w przedszkolu jest basen) i miały świetne podstawy angielskiego, który teraz szlifują prywatnie (codzienne zajęcia z p. Romanem bardzo duzo dały). Ja polecam każdemu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

Biały Kotek w Osowej to teraz tylko i wyłącznie instytucja utrzymująca dzieci Dyrekcji. Skończyło się dbanie o dzieci i kontakt z rodzicami, zaczął się liczyć tylko zysk!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja o przedszkolu mam bardzo dobre zdanie i polecam je w 100%. Nie rozumiem niektórych żali pisanych na forum. Przecież można przenieść dziecko do innego przedszkola. Pozdrawiam wszystkich malkontentów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja polecam. Dziecko chodzi 3 rok. Panie przemiłe. Duży plac zabaw. Dzieci często na dworze. Jedzenie dobre. Nie mam zarzutów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Proszę rozwinąć treść Bo właśnie chcę zapisać dziecko do tego Przedszkola Proszę o Opinie Z Gory B Dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0