Widok

przedszkola w Osowej

Jakie sa wasze opinie/doswiadczenia na temat placowek prywatnych i publicznych w Gdansku Osowej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy jest jakies przedszkole w Osowej, gdzie grupy licza mniej niz 25 dzieciakow? Trudno o dobra opieke w tak licznych grupach (mam na mysli 3-latki, bo moze ze starszymi dziecmi jest juz latwiej). A czy wiecie cos na temat Puchatka lub Happy Kids?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Droga aa...zalezy ile Twoje dziecko ma lat i kiedy próbowałaś dostać się do przedszkola?? W chwili obecnej jest ciężko z miejscami. Mamy za sobą miesięczną przygodę z Rosnij radośnie i ja absolutnie nie polecam tego przedszkola. Nie mam naprawdę dużych wymagań, chce aby moje dziecko było bezpieczne. Dziecko moje chodziło także do Białego kotka, ale brud, bałagan i małe sale, a ostatnio jakis gronkowiec sķutwcznie nas odstraszyly. Przedszola w osowej sa niestety przepelnione, zbyt wiele dzieci na wielkosc sal i wie o tym sanepid, ale jakoś nikt z tym nic nie robi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam przedszkole Krasnoludek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Polecam Przedszkole "Biały Kotek"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jak ciężko? Ciężko tylko się dostać do państwowego, prywatne od ręki ;)
Ja polecam Rośnij Radośnie, córka była bardzo zadowolona, ja mniej ale to już inna sprawa.
Pani Dyrektor łasa na kasę, więć suma sumarum dość drogo wychodziło.
Ale jeżeli chodzi o opiekę nad dzieckiem to nie mogę narzekać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
My niestety mamy przykre doświadczenia, a poza tym do większości ciężki się dostać....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2