Widok

przedszkole Karczemki

Karczemki Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Planujemy przeprowadzkę na Karczemki. Mamy 4 letniego synka i chciałabym aby chodził do przedszkola, lub jakiegoś ogniska przedszkolnego. Proszę o Informacje odnośnie tamtejszych placówek.
Pozdrawiam
Mama Karolka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
13 postow nizej jest dyskusja na ten temat
http://forum.trojmiasto.pl/pytanie-o-przedszkole-na-Karczemkach-t247938,5,41.html
Przedszkole Olusia na Borówkowej. Mój synek chodzi, bardzo mu się podoba, tworzą tam bardzo zgraną paczkę :) A Pani Ania jest świetna!
Od września przyszłego roku będzie też przedszkole w nowej szkole podstawowej.
przedszkole państwowe?
O ile się nic nie zmieni, to tak - państwowe.
A jak można się zapisać? Czy czegoś więcej dowiedzieć o tym nowym przedszkolu w nowej szkole?
Moje dziecko chodzi do przedszkola na Złotą Karczmę http://www.cudownakraina.pl chodzi tam od momentu kiedy skończyła 2,5 roku. W tej chwili jest ostatni rok w przedszkolu i idzie dalej do pierwszej klasy szkoły podstawowej.
W szkole podstawowej mają być klasy 0 - 6, o przedszkolu nikt nigdy nic nie pisał. ale może jest jakaś nowa informacja.
Potwierdzam jak najlepsze zdanie o iskierce. Najwiekszy minus to catering. Byłam się dowiadywać w przedszkolu prywatnym na Fundamentowej i Borówkowej - zdecydowanie Iskierka wygrała porównanie.
Znajomych córka chodziła do Iskierki zamiast do szkolnej zerówki. Niestety z perspektywy czasu był to kiepski pomysł. Dziecko w pierwszej klasie miało bardzo duże zaległości w stosunku do rówieśników, więc ja osobiście Iskierki nie polecam.
Oj, to dziwna sprawa z tą zerówką.
Dopiero od bieżącego roku szkolnego jest zerówka w Iskierce.
Więc chyba córka znajomych chodziła do innego przedszkola.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
słyszałam że na Gostyńskiej ma powstać przedszkole , ale szczegółów nie znam
Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat punktu przedszkolnego,językowo-muzycznego START na Kokoszkach???
Moja córka chodziła tam na adaptację przez kilka dni.
Jedyny plus tej placówki to przemiła Pani dyrektor.
Niestety, przedszkole mieści się w baraku, w środku mnóstwo progów, odrapane ściany, zabawki stare, zdezelowane. Plac zabaw pamiętający ubiegłą epokę.
Więcej nie napiszę, bo nie mam informacji.
Pozdrawiam.
Witam,
wczoraj byłam w "Starcie" i muszę powiedzieć że wrażenie jak najbardziej pozytywne. Nie zauważyłam odrapanych ścian ani starych zabawek. Przedszkole mieści się częściowo w "baraku" ale także w domu jednorodzinnym a przede wszystkim jest czysto.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

włosy i paznokcie u dziecka (7 odpowiedzi)

Coreczka od jakiegoś czasu gubi włoski, wydaje mi sie że jest to duża ilość. Zauważyłam również...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (225 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

Wakacje z dziećmi (116 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry