Widok

przedszkole lesny domek nr 12

prosiłabym o opinie na temat tego prezdszkola, z gory dziękuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
co chcesz wiedziec?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja slyszalam same dobre opinie ;) W marcu zapisuje dam coreczke :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może ktoś coś doda?
Doświadczona kadra, pyszne jedzonko, miła atmosfera i zdrowe podejście do wychowywania dziecka. Ogromne postępy w samodzielności po pierwszym miesiącu chodzenia. Tylko 2 tygodnie płaczu tylko przy mamie później już ok.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziękuję za opinie :) my sie tam dostalismy. Nie było to przedszkole pierwszego wyboru , ale mam nadzieje , ze bedzie dobrze
Marta
Nie będziesz żałowała .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tana a dlaczego ma nie żałować?
Czy jest tu jakaś mama , której dziecko od września zacznie chodzić do tego przedszkola?
podbijam?
fajne przedszkole, dobrze usytuowane, dzieci lubią tam chodzić. Na szczególną uwagę zasługują; Pani Iza, Pani Monika, Pani Asia i Pani Justyna - cudowne Panie!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
może teraz znajdzie się mama , której dziecko od września zacznie swoją przygodę z przedszkolem?
Czy wyprawka dla malucha to kwestia indywidualna , czy jest jakaś lista ,co trzeba mieć?
Muszę chyba tam zadzwonić , ale może ktoś coś wie
Przygoda z przedszkolem?
My matki wolimy to tak nazywac ;-(((
Marta po rozpoczęciu roku będzie spotkanie organizacyjne i tam wszystko zostanie wyjaśnione co i jak :)
do ja - nie bardzo rozumiem o co chodzi :)

Mama dziekuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam serdecznie moja córcia również idzie we wrześniu do tego przedszkola strasznie jest ze mną związana więc mam ogromne obawy, choć słyszałam że przedszkole jest super.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aneta wreszcie się ktoś znalazł :)
może na email się skontaktujemy i?
moja zocha jutro tam idzie:) co do rzeczy to na poczatek prosili by wziac cos na przebranie pizamke i posciel do spania
I jak drogie mamy? Mąż pojechał synka zawieźć i było dobrze :) ale to pierwszy dzień więc fascynacja nowością
Odbieram małego po obiadku , ale panie zachęcały żeby zostawić już jutro przynajmniej na spanie też
u nas bez wiekszych problemow moze dlatedo ze mala chodzila rok wczesniej na kilka godzin do naszego przedszkola na karpackiej:) w kazdym badz razie u nas byl usmiech, a mala zostaje dzisiaj do 17:) pozdrawiam przedszkolne mamy:)