Widok
No fakt, bez kolczyków to tak nie do końca dziewczynka. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach. W końcu to ważne, żeby ludzie wiedzieli że masz dziewczynkę a nie chłopca. Trochę płaczu było bo wrażliwa ale za to jaka piękna na ta Twoja córcia, teraz nie ;)
Moja koleżanka swojemu synkowi też przekłuła. No taka moda teraz ;)
Moja koleżanka swojemu synkowi też przekłuła. No taka moda teraz ;)
A ja szukam dobrego salonu tatuażu, bo chciałaby zrobić jakiś fajny mojemu 3-miesięcznemu synkowi. Tylko żeby był porządny, bezpieczny i miał przeszkolony odpowiednio personel, do profesjonalnego dziarania takich małych dzieci. Zrobiłabym mu takiego ślicznego Zigzaka McQuena, żeby było widać, że chłopiec, bo teraz się martwię, bo wszyscy mówią, że taki ładny jak dziewczynka. Tylko nie wiem, czy na ramieniu, czy na pośladku. Chociaż to drugie miejsce chyba nie, bo może się kupką zabrudzić.
Możecie mi coś polecić drogie, forumkowe mamusie?
Możecie mi coś polecić drogie, forumkowe mamusie?
Polecam Salon Feliz w Gdyni przy ul.Batorego 23. Tam uszy przekłuwa Pani Angelina, która do czerwca 2022, czyli z tego co mówiła aż 8 lat przekłuwała uszy w Abacosun na Wielkopolskiej. Panią Angelinę bardzo polecam, świetnie podejście do dzieci. Co mnie bardzo ucieszyło przekłuwa maluszkom dla uszka jednocześnie. Polecam, mama rocznej Antosi.