Widok

przełożenie silnika, gdzie? jaki koszt??

padła mi uszczelka pod głowicą w roverze 214.. koszt całej naprawy przekracza wartość ,,nowego,, używanego silnika.. a ze kompletny silnik można kupić za ok 500zl to teraz pytanie ile będzie kosztowała ,,przekładka,, silnika.. i gdzie tanio to wykonają??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
skontaktuj się z warsztatem przy alei rzeczpospolitej 8 (automax)
dzięki za info ;) ale pytam czy wy macie jakieś doświadczenia?? to ze ja mogę po warsztatach dzwonić to ja wiem.. ale chodzi mi o taką średnia cenę usługi ;) ale dzięki.
może to być koszt ok 800-1000zł + płyny eksploatacyjne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
myślę że 1000zł to dużo za dużo. W dostawczej kijance w której tłoki mi wyszły bokiem wzieli cztery stówy, z tym że to stary diesel, więc prosta przekładka plug & play. Myślę że w osobówce benzynowej, jeśli silnik jest taki sam i nie będzie przeróbek, to pięć stów to górna granica wraz z dodatkowymi pracami (plus ew. części które przydałoby się wymienić przy okazji: olej, filtry, rozrząd, uszczelniacze - co tam będziesz jeszcze chciał)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
500pln dzień roboty Polanki 74a
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapraszam do nowego dworu gdańskiego jest dobry mechanik dokładny i bardzo tani
A cos wiecej??
witaj
moge dokonac takiej wymiany za 400 pln jezeli dojdzie do tego rozrzad +100 pln
pozdrawiam
witek.sz100@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Motoryzacja

Jaka firma na najem długoterminowy samochodu? (12 odpowiedzi)

Jaką wypożyczalnię polecicie na wynajem długoterminowy samochodu? Dodam, ze potrzebuję kilku aut...

Żarówki do samochodu (24 odpowiedzi)

Czy ważny jest producent czy kupujecie kierując się przede wszystkim ceną? Jakie będą najlepsze...

Samochód w najem długoterminowy (5 odpowiedzi)

Chcę wziąc samochód w najem długoterminowy. Zastanawiam się czy jest mozliwy "od 1-go dnia...

do góry