Widok

przełożenie silnika, gdzie? jaki koszt??

padła mi uszczelka pod głowicą w roverze 214.. koszt całej naprawy przekracza wartość ,,nowego,, używanego silnika.. a ze kompletny silnik można kupić za ok 500zl to teraz pytanie ile będzie kosztowała ,,przekładka,, silnika.. i gdzie tanio to wykonają??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
skontaktuj się z warsztatem przy alei rzeczpospolitej 8 (automax)
dzięki za info ;) ale pytam czy wy macie jakieś doświadczenia?? to ze ja mogę po warsztatach dzwonić to ja wiem.. ale chodzi mi o taką średnia cenę usługi ;) ale dzięki.
może to być koszt ok 800-1000zł + płyny eksploatacyjne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
myślę że 1000zł to dużo za dużo. W dostawczej kijance w której tłoki mi wyszły bokiem wzieli cztery stówy, z tym że to stary diesel, więc prosta przekładka plug & play. Myślę że w osobówce benzynowej, jeśli silnik jest taki sam i nie będzie przeróbek, to pięć stów to górna granica wraz z dodatkowymi pracami (plus ew. części które przydałoby się wymienić przy okazji: olej, filtry, rozrząd, uszczelniacze - co tam będziesz jeszcze chciał)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
500pln dzień roboty Polanki 74a
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapraszam do nowego dworu gdańskiego jest dobry mechanik dokładny i bardzo tani
A cos wiecej??
witaj
moge dokonac takiej wymiany za 400 pln jezeli dojdzie do tego rozrzad +100 pln
pozdrawiam
witek.sz100@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Motoryzacja

Wynajem długoterminowy czy leasing? (25 odpowiedzi)

Poradźcie mi proszę. Potrzebuje auto typu bus - czym wieksze tym lepsze - roczny planowany...

Hak do przyczepy - jaki koszt? (7 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje ile może kosztować montaż haka do przyczepy w Skodzie Fabii Combi?

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

do góry