Widok

przeprowadzka do Gdańska

Czego się boicie? Ja zostawiłam miasto pod Nowym Sączem sprzedałam mieszkanie zabrałam rodzinę i cały dobytek na tira i przyjechałam do Gdańska bo tam nie można było dalej żyć ze względu na pracę i decyzji "mądrych władz" dobytek złożyłam w wynajętym dużym garażu przez internet bo nie miałam znajomych wynajęłam mieszkanko malutkie Dziś a minęło dwa lata syn z synową i dzieckiem mają na kredyt piękne mieszkanie obydwoje pracują ja kupiłam mieszkanie do remontu też wyremontowałam mąż też pracuje ja jestem w domu bo tak rodzina chce dla mnie pracy jest dość po dwóch latach mogę powiedzieć że ta decyzja była jedną z najleprzych w moim życiu Gdańsk jak i całe trójmiasto to dla ludzi z ikrą ma wiele możliwości
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
to ta ikra nie pozwalała ci rozwinąć skrzydeł pod Nowym Sączem? pewnie masz ikrę tak jak prezydent miasta.... albo jesteś trollem
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chciałaś się kredytem pochwalić?! Żałosny post i nieprawdziwy. O pracę jest ciężko jak w pozostałych miastach. Możesz mieć wiedzę i doświadczenie. To jednak Polska. Nieważne czy to Warszawa, Gdańsk, Nowy Sącz. Z pracą jest wszędzie cholernie trudno i nie rób ludziom wody z mózgu. Tu jest jak wszędzie - umiesz się przebić to pracę znajdziesz. My już pół roku szukamy i jedyne miejsca skąd odpowiadają to Call Center - praca marzeń - prawda?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakie masz Wyksztalcenie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem na tak http://supercleaner.com.pl/profesjonalne-zagraniczne-przeprowadzki/ naprawdę polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozbawiłaś mnie tym postem niezmiernie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (58 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

do góry