Widok

przepuklina kręgosłupa

Witam, pytam się Was bo jestem zielony w sprawach zdrowia, a dostałem misję umówienia kobiety prywatnie do neurochirurga, oczywiście w celu takim aby skierował jej na operację usunięcia przepukliny. Może ktoś doradzić kompetentnego, konkretnego lekarza który właściwie pokieruje sprawą bez wcześniejszych 30 wizyt za platnych jedyne po 250zł ?;) Jak wygląda taki proces, co jak gdzie, bardzo proszę o info dziewczyny;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie polecam dr Liczbika. Przyjmuje na ul. Kilińskiego. Ja byłam tylko na 1 wizycie przed operacją (oczywiście miałam ze sobą wynik rezonansu, bo bez tego nic nie zrobi). Zanim do niego trafiłam zrobiłam wywiad wśród znajomych i trzy osoby polecały właśnie jego. Zresztą można poczytać opinie w necie. Super specjalista, a do tego fajny człowiek. Wszystko tłumaczy, fajne podejście do pacjenta. Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

jak schudnąć... :( (192 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Dobry szampon na łupież (45 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

do góry