Widok
Witam! My byliśmy w przedwczoraj u tego jubilera. Ma bardzo ciekawe wzory. Ale robocizna już około 500zł - za wykonanie obrączek dwukolorowych, bezszwowych. Przypuszczam, że cena jest uzależniona od wzoru i technologii obrączek. Jedyne co było dla nas dziwne to opinia dwóch złotników odnośnie sprzedaży starej obrączki, którą mam po babci. Tutaj Pan zaproponował nam sprzedaż złota na złom, w tym wypadku cena za ok 5g obrączkę wyniosłaby ok 250zł. U innego jubilera wartość tej obrączki to 450zł. Nie bardzo wiem skąd tata różnica.
My przetapialiśmy tu
http://www.zlotnikgdansk.pl/produkty.php
Nas wyszło z uszlachetnieniem złota za parę 305 zł .Na stronce masz cennik
http://www.zlotnikgdansk.pl/produkty.php
Nas wyszło z uszlachetnieniem złota za parę 305 zł .Na stronce masz cennik
ja przetapiałam tez na rogu miszewskiego i danusi, niedaleko eskimosa. Zeszłam pare punktów w gdyni i w gdansku, tam było najtaniej lekko ponad 200zł. Z kazdego złota ci przetopia, to sie nazywa ze złomu:) czyli zerwane lańcuszki, kawałki po zmniejszaniu piersionka itp. Ja tez zmieniałam kolor złota, u nich to zaden problem. Polecam.
My daliśmy swoje złoto i Zlotnik zrobil nam obraczki , moglismy sami dobrac oprocz wzoru takze ich kolor (sa rozne odcienie zlota). Okazalo sie, ze na wzor, ktory wybralismy bylo za malo naszego zlota, wiec dolozyl nam, ale juz nie pamietam ile.. Zaplacilismy za wszystko 500 zl i jestesmy bardzo zadowoleni :) a obraczki wykonal nam Zlotnik we Wrzeszczu, na przeciwko Galerii Baltyckiej, obok salonu z sukniami slubnymi Beauty, takze polecam :)
Hej, my z narzeczonym przetapialiśmy złoto na obrączki u W&R Szulakowscy na ul.Korzennej 1c (niedaleko krewetki, bardzo blisko mostu z kłódkami miłości) Na Pana złotnika trafiliśmy przypadkiem będąc przejazdem. Cena naprawdę bardzo konkurencyjna, a byliśmy wcześniej u kilku złotników wypisanych powyżej, gdzie ceny wahały się za robociznę od 400 zł wzwyż. Za wyrób obrączek klasycznych ze wzorem połówek serca na oby dwóch + grawer zapłaciliśmy tylko 370 zł. Obrączki są naprawdę śliczne, szerokość 5mm, więc nie są też jakieś cienkie. Gorąco polecamy bo naprawdę za tę cenę jakość jest na wysokim poziomie! :)