Widok
ja byłam tam kiedyś u ginekologa, nie pamiętam nazwiska, ale facet, duży, grubszy- odradzam! Niemiły, a to była moja pierwsza wizyta u ginekologa, tak mi się nie podobało, takie teksty rzucał, że następną wizytę u ginekologa odbyłam dopiero wtedy, gdy zaszłam w ciążę... I a szczęście super trafiłam (w Wejherowie).
ja tam kiedys chodzilam coprawda do ogolnego, ale slyuszy sie opinie o ginekolog. Przyjmuje tam dwoch...Skora i Pawelczak. Yecath pewnie u Pawelczaka bylas - sporo podobnych opinii o nim slyszalam. Codfo Skory - moja mam do niego chodzi prywatnie a czasem do przychodni i sobie chwalii...kolezanka chodizla kiedys do Zatorsdkiego prywatnie ale potem zmienila na Skore (w przychodni), chodzila tez moja kol. podczas ciazy i byla zadowolona. Slyszalam tez pare neg. opinii...mysle ze kazdy ma inne oczekiwania...jedena osoba bedzie zadowolona druga nie...
Mi ciąże prowadził Pawłowski i raczej również nie polecam, bo może to nie chodzi że on jest niemiły tylko ma taki specyficzny sposób bycia, a ze już chodze do niego 10 lat to się przyzwyczaiłam. Faktycznie nie zabardzo skory jest do robienia USG, alebardzo dba o zdrowie pacjętek, pilnuje, żeby była cytologia zrobiona, a jak raz mi źle wyszł to do mnie do domu dzwonili żebym przyszła. Także ogólnie jestm zadowolona z opieki.
Dr Skóry już nie ma i całe szczęście. Dr Liro faktycznie przyjmuje, ale bardzo rzadko.
Dr Skóry już nie ma i całe szczęście. Dr Liro faktycznie przyjmuje, ale bardzo rzadko.
Nie polecam tej przychodni, szczególnie jeśli chodzi o prowadzenie ciąży. Chodziłam tam (głównie po skierowania na badania, a lekarz nie wiedział, że moją ciąże prowadzi ktoś inny) i co ciekawe badana byłam tam tylko raz i to w 10 TC. USG kiepskie, służy tylko sprawdzeniu, czy bije serce (lekarz za każdym razem mi to powtarzał). Jeśli mieszkasz gdzieś w pobliżu to zdecydowanie polecam przychodnię na Dąbrówce - nowe USG 4D, KTG, a na badania krwi w ciąży wchodzi się bez kolejki.
Ogólnie w tej przychodni kobiety w rejestracji są nieprzyjemne....
Mają teksty jak by tam były dyrektorkami przychodni!
Zarozumiałe i opryskliwe. Robią problem a wrecz nie pozwalaja sie zarejestrowac z wyprzedzeniem. Wiec jesli pracujecie rano to raczej marne szanse by dostac sie do lekarza , poniewaz trzeba sie miedzy 7-8 zarejestrowac.
Mają teksty jak by tam były dyrektorkami przychodni!
Zarozumiałe i opryskliwe. Robią problem a wrecz nie pozwalaja sie zarejestrowac z wyprzedzeniem. Wiec jesli pracujecie rano to raczej marne szanse by dostac sie do lekarza , poniewaz trzeba sie miedzy 7-8 zarejestrowac.
co do dr.Pawłowskiego...to chodziłam do zeszłego tygodnia od 2 lat,nigdy więcej tam się nie pojawię,chyba że po całą dokumentację swoją.Owszem cytologie robi,ale nic poza tym.Pyta się tylko:czy regularnie się miesiączkuje i nie można uzyskać od niego żadnego skierowania,ani na usg,ani na manografie piersi,a jeśli tylko wspomnisz,że może POPROSIĆ można o badanie na prolaktynę,bo poroniłam ciąże 2 razy,to JA NIE WIDZĘ TAKIEJ POTRZEBY.Po 2 latach regularnych wizyt,trafiłam do szpitala z krwotokiem,lekarz przyjmujący mnie był w szoku,że nie zrobił mi nigdy mój lekarz usg,a tam mięśniak i torbiele...i dr.Pawłowski nawet nie raczył zajrzeć do mnie na oddział,mimo że miał dyżur.Jestem przerażona podejściem lekarza.I nie polecam!Po raz kolejny dochodzi do mnie,że niestety opieka w tym kraju państwowa jest beznadziejna.Jesteśmy zmuszeni szukać opieki prywatnie.Płacimy składki?Na co?bo na pewno nie na porządną opieką medyczną która jest refundowana.taka nie istnieje
Ja byłam u Pawlowskiego z tzw "marszu", zmieniłam miejsce zamieszkania i szukałam kogoś blisko. Jestem po pierwszej wizycie na którą udałam się z podejrzeniem ciąży, następną mam po świętach i ona zapewne zdecyduje o dalszej mojej współpracy z panem dr. To prawda ma specyficzne podejście do tematu, ale nie czułam się zlekceważona, o wiele spraw pytał, powiedział jak będą wyglądać dalsze wizyty i badania.
Wcześniej chodziłam prywatnie w Gdańsku do Gabinetów przy Kowalskiej, do pewnej bardzo znanej i cenionej pani dr, u której nigdy nie wiadomo ile przyjdzie zapłacić za wizytę, która zleca wiele zbędnych i kosztownych badań, ignoruje uwagi pacjentek i funduje czekanie nawet dwu godzinne na swoją kolejkę.
Po mojej wieloletniej współpracy z lekarzami wcale nie uważam, że prywatna służba zdrowia zapewnia komfort leczenia.
Wcześniej chodziłam prywatnie w Gdańsku do Gabinetów przy Kowalskiej, do pewnej bardzo znanej i cenionej pani dr, u której nigdy nie wiadomo ile przyjdzie zapłacić za wizytę, która zleca wiele zbędnych i kosztownych badań, ignoruje uwagi pacjentek i funduje czekanie nawet dwu godzinne na swoją kolejkę.
Po mojej wieloletniej współpracy z lekarzami wcale nie uważam, że prywatna służba zdrowia zapewnia komfort leczenia.
Witam, mnie też spotkała duża przykrość u dr. Pawłowskiego!!! Trauma! Ten tzw. lekarz nie powinien leczyć nawet zwierząt!! Natomiast polecam z całego serca dr. Kamińskiego, starszy pan, lekarz z powołania z wielką kulturą i sercem dla pacjenta.. Wszyscy lekarze mogli by się od niego uczyć. Dr. Liro też jest bardzo ok. Pozdrawiam.
Fakt, pan Pawlowski jest bardzo specyficzny, ale ja nie mogę narzekać, jest zainteresowany stanem zdrowia moim i dziecka, ciążę mi prowadził i wszystko ok. Zauwazylam tylko ze za wiele nie można się przy nim mądrować, tego wyraźnie nie lubi haha kiedyś nie lubiłam go bardzo, krytykował jak prosiłam o receptw na antykoncepcję, w trakcie i po ciąży zachowywał sie w porządku.