Widok

przychodnia Żródło Marii na Karwinach

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
czy któraś z was chodziła do tej przychodni do ginekologa albo może znacie jakies opinie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
ja byłam tam kiedyś u ginekologa, nie pamiętam nazwiska, ale facet, duży, grubszy- odradzam! Niemiły, a to była moja pierwsza wizyta u ginekologa, tak mi się nie podobało, takie teksty rzucał, że następną wizytę u ginekologa odbyłam dopiero wtedy, gdy zaszłam w ciążę... I a szczęście super trafiłam (w Wejherowie).
image

image
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tam kiedys chodzilam coprawda do ogolnego, ale slyuszy sie opinie o ginekolog. Przyjmuje tam dwoch...Skora i Pawelczak. Yecath pewnie u Pawelczaka bylas - sporo podobnych opinii o nim slyszalam. Codfo Skory - moja mam do niego chodzi prywatnie a czasem do przychodni i sobie chwalii...kolezanka chodizla kiedys do Zatorsdkiego prywatnie ale potem zmienila na Skore (w przychodni), chodzila tez moja kol. podczas ciazy i byla zadowolona. Slyszalam tez pare neg. opinii...mysle ze kazdy ma inne oczekiwania...jedena osoba bedzie zadowolona druga nie...
cywilny 05.06.2008 (Koscielny 30.08.2008)
image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja chodzilam do skory i do pałwoskiego i nie polecam zadnego z nich.gburowaci ,niemili i niesmaczne teksty wala ;/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mnie wlasnie skora potraktowal strasznie kiedys bo bylam pacjentka tego drugiego lekarza,a raz chcialam tylko po recepte-wyszlam prawie ze zaplakana z gabinetu- za podejscie do pacjentki nie polecam...
Teraz juz tam nie chodze to bylo 4 lata temu...
image
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to chyba był Skora... Do takich lekarzy nie warto chodzić, szkoda nerwów!
image

image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
czarne wlosy mial z tego co pamietam
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Marek Pawłowski - zdecydowanie odradzam, szczególnie jako lekarza prowadzącego ciążę! Lekceważy pacjentkę, na pytania odpowiada pytaniem, ma jakieś dziwne opory przed wystawianiem skierowań, zwolnień i robieniem USG.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem, że tam przyjmuje dr Liro - na znanylekarz.pl ma dobre opinie. Ja u niego co prawda nie byłam, więc nie mówię tego z własnego doświadczenia. A jakbyś chciała dobrego gina na NFZ (lub prywatnie) to polecam dr Małgorzatę Niedźwiecką - przyjmuje w ABC Family w Sopocie.
Skóra już od dłuzszego czasu nie przyjmuje na karwinach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A gdzie w Orlowie?? Bo tam tez swego czasu przyjmowal...
image
image
Nie wiem gdzie przyjmuje państwowo, ale prywatnie przyjmuje na Chwarznie ul. Afrodyty
ja polecam dr Liro super lekarz
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mi ciąże prowadził Pawłowski i raczej również nie polecam, bo może to nie chodzi że on jest niemiły tylko ma taki specyficzny sposób bycia, a ze już chodze do niego 10 lat to się przyzwyczaiłam. Faktycznie nie zabardzo skory jest do robienia USG, alebardzo dba o zdrowie pacjętek, pilnuje, żeby była cytologia zrobiona, a jak raz mi źle wyszł to do mnie do domu dzwonili żebym przyszła. Także ogólnie jestm zadowolona z opieki.
Dr Skóry już nie ma i całe szczęście. Dr Liro faktycznie przyjmuje, ale bardzo rzadko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie polecam tej przychodni, szczególnie jeśli chodzi o prowadzenie ciąży. Chodziłam tam (głównie po skierowania na badania, a lekarz nie wiedział, że moją ciąże prowadzi ktoś inny) i co ciekawe badana byłam tam tylko raz i to w 10 TC. USG kiepskie, służy tylko sprawdzeniu, czy bije serce (lekarz za każdym razem mi to powtarzał). Jeśli mieszkasz gdzieś w pobliżu to zdecydowanie polecam przychodnię na Dąbrówce - nowe USG 4D, KTG, a na badania krwi w ciąży wchodzi się bez kolejki.
Paula, którego ginekologa byś poleciła? Ja właśnie dziś byłam po raz ostatni u dr Pawłowskiego. Poszłam o potwierdzenie ciąży i wyszłam prawie z płaczem a juz na pewno wkurzona. Jak się dowiedział,że potwierdzałam test ciążowy, krwia beta hcg to się głupio zapytał po co???
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ogólnie w tej przychodni kobiety w rejestracji są nieprzyjemne....
Mają teksty jak by tam były dyrektorkami przychodni!
Zarozumiałe i opryskliwe. Robią problem a wrecz nie pozwalaja sie zarejestrowac z wyprzedzeniem. Wiec jesli pracujecie rano to raczej marne szanse by dostac sie do lekarza , poniewaz trzeba sie miedzy 7-8 zarejestrowac.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
hmmm... ciekawe bo mnie ostatnio zarejestrowano z wyprzedzeniem, ale na dany tydzień. Fakt, że miałam szczęście bo zazwyczaj ludzie bukują sobie te miejsca już w poniedziałek z rana.. ciekawe czy chociaz na tą wizytę przychodzą???
A ja mam zupełnie odmienne doświadczenia - zawsze trafiałam na miłe panie pielęgniarki w rejestracji i jeszcze nigdy nie miałam problemu z tym, żeby się zarejestrować. :) Może akurat źle trafiłaś, albo jakaś pani miała zły dzień? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
co do dr.Pawłowskiego...to chodziłam do zeszłego tygodnia od 2 lat,nigdy więcej tam się nie pojawię,chyba że po całą dokumentację swoją.Owszem cytologie robi,ale nic poza tym.Pyta się tylko:czy regularnie się miesiączkuje i nie można uzyskać od niego żadnego skierowania,ani na usg,ani na manografie piersi,a jeśli tylko wspomnisz,że może POPROSIĆ można o badanie na prolaktynę,bo poroniłam ciąże 2 razy,to JA NIE WIDZĘ TAKIEJ POTRZEBY.Po 2 latach regularnych wizyt,trafiłam do szpitala z krwotokiem,lekarz przyjmujący mnie był w szoku,że nie zrobił mi nigdy mój lekarz usg,a tam mięśniak i torbiele...i dr.Pawłowski nawet nie raczył zajrzeć do mnie na oddział,mimo że miał dyżur.Jestem przerażona podejściem lekarza.I nie polecam!Po raz kolejny dochodzi do mnie,że niestety opieka w tym kraju państwowa jest beznadziejna.Jesteśmy zmuszeni szukać opieki prywatnie.Płacimy składki?Na co?bo na pewno nie na porządną opieką medyczną która jest refundowana.taka nie istnieje
Ja byłam u Pawlowskiego z tzw "marszu", zmieniłam miejsce zamieszkania i szukałam kogoś blisko. Jestem po pierwszej wizycie na którą udałam się z podejrzeniem ciąży, następną mam po świętach i ona zapewne zdecyduje o dalszej mojej współpracy z panem dr. To prawda ma specyficzne podejście do tematu, ale nie czułam się zlekceważona, o wiele spraw pytał, powiedział jak będą wyglądać dalsze wizyty i badania.
Wcześniej chodziłam prywatnie w Gdańsku do Gabinetów przy Kowalskiej, do pewnej bardzo znanej i cenionej pani dr, u której nigdy nie wiadomo ile przyjdzie zapłacić za wizytę, która zleca wiele zbędnych i kosztownych badań, ignoruje uwagi pacjentek i funduje czekanie nawet dwu godzinne na swoją kolejkę.
Po mojej wieloletniej współpracy z lekarzami wcale nie uważam, że prywatna służba zdrowia zapewnia komfort leczenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam, mnie też spotkała duża przykrość u dr. Pawłowskiego!!! Trauma! Ten tzw. lekarz nie powinien leczyć nawet zwierząt!! Natomiast polecam z całego serca dr. Kamińskiego, starszy pan, lekarz z powołania z wielką kulturą i sercem dla pacjenta.. Wszyscy lekarze mogli by się od niego uczyć. Dr. Liro też jest bardzo ok. Pozdrawiam.
pawłowski lubi tylko starsze panie, tzn po 60tce. cham i ordynus tfuuu. poszłam do cymbała po receptę na tabletki 72h to zaczął mnie sztorcować ... nie jestem g*wniarą to raz a po drugie nie ma prawa palant nikogo obrażać.
u liro nigdy nie byłam ale tylko pozytywne opinie słyszałam
pozdrawiam :)
Fakt, pan Pawlowski jest bardzo specyficzny, ale ja nie mogę narzekać, jest zainteresowany stanem zdrowia moim i dziecka, ciążę mi prowadził i wszystko ok. Zauwazylam tylko ze za wiele nie można się przy nim mądrować, tego wyraźnie nie lubi haha kiedyś nie lubiłam go bardzo, krytykował jak prosiłam o receptw na antykoncepcję, w trakcie i po ciąży zachowywał sie w porządku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Karwiny

Majer Hurt Jaj i Mapart - proszę o opinie. (12 odpowiedzi)

Czy ma ktoś jakieś świeże informacje na temat tych firm? Czy te firmy dalej są w spółce?...

do góry