Widok

przychodnia Żródło Marii na Karwinach

Witam
czy któraś z was chodziła do tej przychodni do ginekologa albo może znacie jakies opinie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Paula, którego ginekologa byś poleciła? Ja właśnie dziś byłam po raz ostatni u dr Pawłowskiego. Poszłam o potwierdzenie ciąży i wyszłam prawie z płaczem a juz na pewno wkurzona. Jak się dowiedział,że potwierdzałam test ciążowy, krwia beta hcg to się głupio zapytał po co???
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, mnie też spotkała duża przykrość u dr. Pawłowskiego!!! Trauma! Ten tzw. lekarz nie powinien leczyć nawet zwierząt!! Natomiast polecam z całego serca dr. Kamińskiego, starszy pan, lekarz z powołania z wielką kulturą i sercem dla pacjenta.. Wszyscy lekarze mogli by się od niego uczyć. Dr. Liro też jest bardzo ok. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
pawłowski lubi tylko starsze panie, tzn po 60tce. cham i ordynus tfuuu. poszłam do cymbała po receptę na tabletki 72h to zaczął mnie sztorcować ... nie jestem g*wniarą to raz a po drugie nie ma prawa palant nikogo obrażać.
u liro nigdy nie byłam ale tylko pozytywne opinie słyszałam
pozdrawiam :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fakt, pan Pawlowski jest bardzo specyficzny, ale ja nie mogę narzekać, jest zainteresowany stanem zdrowia moim i dziecka, ciążę mi prowadził i wszystko ok. Zauwazylam tylko ze za wiele nie można się przy nim mądrować, tego wyraźnie nie lubi haha kiedyś nie lubiłam go bardzo, krytykował jak prosiłam o receptw na antykoncepcję, w trakcie i po ciąży zachowywał sie w porządku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2