Umowilam sie na konkretna godzine na usg ciazy 3d (płatne i to slono), wypytalam sie o wszystko przez telefon choc pani z rejestracji byla bardzo niemila i slabo komunikatywna. Po przybyciu okazalo sie ze jest zupełnie inaczj niz poinformowano mnie przez telefon, malo tego ta rejestratorka tez byla niemila i nie dosc ze nie potrafila nic wytlumaczyc to polowy jeszcze nie wiedziala. Okazało sie ze na moja godzine jest zapisanych iles tam osob i musze stanac w kolejce bo wszystkich zapisuja na ta sama godzine (przede mna bylo z "tylko" 10 osob). O ja naiwna myslalam ze w dzisiejszych czasach przy wizytach juz nawet na NFZ a co dopiero prywatnie, szanuje sie czas ludzi i umawia pacjantow pojedynczo na konkretna godzine ale widac nie tutaj. Po pol godzinie czekania do pustego gabinetu dopytalam sie w okienku ocb, okazalo sie ze lekarz sie spoznia a panie z rejestracji nie moga sie do niego dodzwonic. Po kolejnych 15 min wyszlam, lekarz sie nie pojawil, moze pozniej przyszedl nie wiem, panie z rejestracj nawet nie pofatygowaly sie do pacjantow zeby cos wyjasnic czy przeprosic. Tragedia - najgorsza przychodnia w jakiej bylam i na pewno tam nie wroce!