Widok

przychodnia morena- jaki pediatra?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kogo polecilibyscie z przychodni morena jako pediatre prowadzacego mojego synka?

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja ma dr Turskiego i polecam on jest oblegany przez wszytskich

jak wolisz kobiete to bardzo dobra jest dr. Langer

up

image
image
up

polecam Dr.Andrzeja Turskiego rewelacyjny,fakt ze ma duzo dzieci ,czasami tydzien sie do niego czeka na dz.chore ,ale warto,zreszta jak mam z moimi dziecmi problem i nie moge czekac to zawsze mnie przyjmuje,wyprowadzilam sie z moreny ale jego nie zmienie wole dojechac i wiem ze dzieci sa pod dobra opieka,przekonalam sie o tym.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
up

image
up

image

up

image

image

image

image

up
up

image

dr.Langer!!
najlepsza!!

image
image[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.
Ja od zawsze jestem u dr.Langer i nigdy jej nie zmienie chodz już dawno nie zaliczam się do dzieci(w przychodni)
Ale jak urodze to moja dzidzia tez będzie do niej zapisana jak da rade :-)
Ae turski też jest ok :-)

image[/url]
image
up

image

a czy ktoś chodzi do dr Siemaszko? Jakim jest lekarzem?

witam czy mogłybyście napisać jak wygląda umówienie wizyty w przychodni na morenie? czy umawia się wizytę na godzinę czy też są normalne kolejki- kto pierwszy ten lepszy? chciałabym zapsiać dziecko do dr turskiego ale czytałąm ze jest oblegany i długo się czeka do niego na wizytę?

image

image
Umawia się na godzine dlatego najlepiej zadzwon do przychodni do poradni dziecka i zarejestruj dziecko telefonicznie
Jak będzie duża kolejka a ty nie będziesz miała czasu czekać to możesz do innego lekarza zarejestrować

image[/url]
image
ja sie do niego zrazilam jak mojej z siostry synkiem(mial ponad miesiac) bylo cos nie tak nie mogl sie wysiusiac i nie chcial jesc ani pic.dr,siemaszko zmienial jej 2 razy mleko ,i nic to nie dalo,w koncu poradzilam jej zeby poszla do innego lekarza,poszlam razem z nia i okazalo sie ze jest odwodniony ,musial jechac do szpitala na zabieg ,bo okazalo sie ze ma problemy z odzwiernikiem,a po za tym u tego lekarza (Siemaszki)nigdy nie ma kolejek wiec duzo pacjentow chyba nie ma ,a czesto chodze do lekarza z dziecmi

Ale chyba nie musisz iść do Siemaszki tylko sobie wybierz jaki lekarz ci pasuje i do niego się zapisz z dzieckiem
Jak nadal coś ci nie będzie pasowało to idź do innego to chyba jedyne wyjście

image[/url]
image
tez polecam dr. Langer

image
Dr. Siemaszko to burak jakich mało . Nam śmierdział pępek i zamiast dac maść z antybiotykiem to cnas zlał.
Najlepsi sa dr. turski (najbardziej oblegany ) i dr. langer

dzięki dziewczyny za odpowiedź, skoro na godizny jest umawiana wizyta to chyba nie ma długich kolejek?

image

image

Inne tematy z forum Morena

Leśna Dolina (38 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

Bieganie zimą (21 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

do góry