Odpowiadasz na:

Re: przystawki, zakąski na impreze

jajeczka gotowane z farszem - żółtka ugniecione np. ze szczypiorkiem albo pieczarkami albo rzodkiewką i włożone w połówki :)

jak robie koreczki na wykałaczkach czy patyczkach to... rozwiń

jajeczka gotowane z farszem - żółtka ugniecione np. ze szczypiorkiem albo pieczarkami albo rzodkiewką i włożone w połówki :)

jak robie koreczki na wykałaczkach czy patyczkach to wbijam je w kule tj. główkę kapusty owiniętą srebrną folią - fajnie to wygląda

u mnie tradycyjnie zawsze są śledzie bo je uwielbiam znaczy np. małe rolmopsiki albo kawałeczki śledzia ułożone na sałacie, a wokól nich groszek zielony z puszki

sałatka z ananasa, kukurydzy z puszki, sera zółtego i słonecznika - rewelacja!

zobacz wątek
15 lat temu
Karolinka29

Odpowiedź

Autor

Ogłoszenie
Polityka prywatności
do góry