Widok

psa - rezerwacja

psa - rezerwacja
dzien dobry panstwu. nie tak dawno sama pomoglam innym i wzielam pieska by nei trafil do schroniska. pies jest u mnie ktuciutko i musze go niestety oddac dalej ze wzgledu na coreczki alergie ktora uwidocznila jej sie 3 dni po przyprowadzeniu psa do domu, zaczela mi sie po prostu dusic a ma zaledwie 8 mc. jezeli jest ktos chetny na przyjecia bialego alaskina malamuta to prosze o pilny kontakt

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

....

napisz,lepiej ze z tym psem nie dajecie sobie rady..a nie farmazony w stylu.."z powodu wyjazdu' "moje dziecko ma alergie"...traktujecie zwierze jak zepsuta zabawke..jak sie znudzi to won....a i naucz sie poprawnie pisac..pewnie nawet podstawowki nie masz ukonczonej...wyrzuc siebie!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 32

wiesz co takie komentarze zachowaj dla siebie!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

bojar

Zacznijmy od tego że kobieta chce dobrze a twoje wyrzuć siebie to poprostu chamstwo.Co do podstawówki to nie wiemy czy Ty ją ukończyłeś skoro z tym wyskoczyłeś.Dziecko może mieć alergię na psa czy kota i do tego są przypadki iż alergia występuję się po latach.Tacy ludzie jak Ty którzy siedzą przed kompem i tylko krytykują,ponieważ nudzi im się i są puści powinni mieć niewład w rękach kiedy zaczynają pisać swoje tandetne teksty.Zamiast pomóc,popytać znajomych czy nie są zainteresowani to siedzisz i kużwa piszesz komentarze nie proszony.....opamiętajcie się,,,
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

BOJAR..

TY JAK CI SIĘ NUDZI TO DO ROBOTY... Ja tu widzę co chwila w prawie każdym ogłoszeniu twoje komentarze o każdej porze dnia i nocy... to chore znajdź se facet jakieś zajęcie albo babę i się nią zajmij i może ci ciśnienie zejdzie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmm,Bojar,śmiesznym człowieczkiem jesteś..masz jakiś problem?nikt Cię w szkole nie lubi,że musisz obrażać innych?puknij się głową o ścianę to może zaczniesz myśleć,bo nie masz prawa nikogo krytykować a tym bardziej obrażać. Niektórzy chcą dobrze,ale nie wychodzi i jak widać z ogłoszenia,tej Pani zależy,żeby piesek trafił w dobre ręce niż żeby go oddać znowu do schroniska czy, nie daj Boże, wyrzucić na ulicę..nie komentuj,jeśli nie znasz czyjejś sytuacji..
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

do bojara

jestem bardziej wykształcona niz cie sie wydaje a pilnowac mozesz swojego nosa a nie wtykac go w sprawy innych. rade to ja sobie daje doskonale i ze zwierzetami i z dziecmi ale po co maja moje dzieci cierpiec, a poza tym szkoda słow na takiego durnego czlowieka jak ty
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

aha i co do tego ze sobie nie radze to uwazaj bo ja nawet z toba sobie poradze i wiecej zadnego glupiego komentarza juz nie napiszesz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

bojar skąd się wziąłeś człowieku !!!!!!!!!!!

jak nie znasz sytuacji to milcz lepiej niż ośmieszasz się, żal mi takich ludzi którzy są pełni agresji.
Pani przygarnęła pieska a okazało się że nie może i nie chce żeby stała się mu krzywda dlatego prosi ludzi o pomoc.
Sama jestem alergiczką (na psy a szczęscie nie) wiem wiec jak to jest
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

do pani od pieska

Mam pytanie jak pies reaguje na dzieci?i czy załatwia się w domu.....pytam ponieważ mam rocznego synka który lgnie do piesków,lubi się do nich przytulać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

do kk

straszyc mozesz swoje dzieci,i meza jak takowego posiadasz:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

do bojara

Idź ty chłopie się wyhuśtaj bo żal czytać to co piszesz,albo zamiast pier.....lic głupie teksty weź łopatę i idź odgarniaj śnieg z chodników bynajmniej jakiś pożytek z ciebie będzie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ten pies kocha dzieci. ja mam 3 dzieciakow. najmlodsze 8 mc srednie 2 lata i 9 latka. starsza córka robi sobie co chce poza ciagnieciem go oczywiscie. ale przytula go kladzie sie na nim i nic sie nie dzieje, natomist mlodsza lapie go strasznie za siersc i po prostu zostaje jej w reku to co jej sie uda wyciagnac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bojar

Jak masz problemy osobiste i sobie z nimi nie radzisz to mogę dać Tobie namiary na dobrego psychiatrę.
Pomimo tego że strasznie denerwujesz ludzi, należy Ci się pomoc.
Odezwij się a chętnie pomogę
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Alu

dziekuje Ci za troske,ale bardziej potrzebuja psychiatry,ci ktorzy biora i oddaja zwierzaki z powodu"wyjazdu" i "alergi u dziecka":)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

DO BOJARA

Czy ta pani napisala ,ze odda psa z powodu wyjazdu?...naucz sie czytac a potem interpretuj cudze igloszenia,takich jak Ty jest tu wielu...pomoc nie potrafia a komentuja co sie da!!!Chciala dobrze,przygarnela psa,okazalo sie ze nie moze go zatrzymac,stara sie aby oddac go w dobre rece,nie przywiazuje do plota z Ty sie czepiasz!!!Z E N A D A!!!

Ludziska:)

Kim jest BOJAR??? A pani ,ktora dodala ogloszenie zycze szybkiego znalezienia nowego domu dla pieska!!!Sama sie popytam wsrod znajomych i radze kazdemu,kto ma dobre serce zrobic to samo:) Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

do pani od pieska

witam,moja mama ma suczkę malamuta i to naprawde kochane i bardzo spokojne psy,mozna z nimi robic wszystko a jak im sie nie podoba to odwracaja sie i odchodza w ustronne miejsce.moja 2 letnia corka robi z tym psem wszystko co tylko chce,pies w domu zachowuje sie jakby go nie bylo,duzo lubią odpoczywac i spacerowac przynajmniej godzine dziennie.pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

do bojara

jesteś poprostu wyrzutkiem społeczeństwa, typowy idiota z marginesu społecznego!!!!! skoro taki ci zależy na zwierzetach to nie pyskuj i nie obrażaj ludzi tylko zadzwoń do pani i weź tego psa mądralo. A jeżeli nie potrafisz to zamknij morde i nie umoralniaj ludzi, którzy mają dobre serce bo jak widać Pani zależy na losie psa. A tobie najwyraźniej tylko na własnej dupie bo tak naprawde to tymi głupimi tekstami nie wnosisz nic co zmieniło by sytuacje zwierzęcia. Zajmij się własnym życiem a nie ludziom krew psujesz!!!!!!!!!!!!!!!jak taki mądry jesteś to się ujawnij i ciekawe czy w twarz byś tak kogoś obrażał...zwykły cwel

monia

twoje slownictwo,rowniez jest z marginesu spolecznego,takie spod budki z piwem.:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry