Widok

psa - rezerwacja

psa - rezerwacja
dzien dobry panstwu. nie tak dawno sama pomoglam innym i wzielam pieska by nei trafil do schroniska. pies jest u mnie ktuciutko i musze go niestety oddac dalej ze wzgledu na coreczki alergie ktora uwidocznila jej sie 3 dni po przyprowadzeniu psa do domu, zaczela mi sie po prostu dusic a ma zaledwie 8 mc. jezeli jest ktos chetny na przyjecia bialego alaskina malamuta to prosze o pilny kontakt

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

do zozo

to jest pies ma 3 i pol roku wiec nauczony jest czystosci

do banana

zacznijmy od tego ze chyba widac iz to dziecko nie ma 8 miesiecy tylko jest starsze!! czlowieku otworz oczy a pozatym to nie moja corka jest obiektem zainteresowania tylko piesek do oddania

Duża córka

jak na 8 miesięcy - przytula się do psa i kocha go bardzo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie krytykuje innych każdy z nas ma swoje problemy sama ostatnio miesiac temu wzielam psa amstafa tez z tego ogloszenia i czuje sie u mnie świetnie dobrze uklada mu sie z moim kotkiem mam rybki i dzis moim nowym domownikiem zostal królik kocham zwierzeta i nie chcialabym by któreś z nich trafiło do schroniska a wiem że u mnie zaznaja ciepło domowego ogniska jak bym mogla to bym wszystkim tutaj zwierzętom które chcą w dobrej wierze oddać pomóc ale nie jestem wstanie i boli mi zawiść i znieczulica ludzkich serc po to jest ten dział chce to biore a nie ubliżam i daje przykre uwagi i komentarze
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pies

Witam chcę zapytać czy to samiec czy suczka ?
w Jakim jest wieku, jak reaguje na inne psy, czy załatwia swoje potrzeby na dworzu?

I po co te komentarze ?? Alergia na siersc psa objawia sie wlasnie silnymi dusznosciami. Ten pies ma duzo puchatej sierci. Lepiej, ze sie spa oddaje a nie wyrzuca ...

monia

a nie napisał, że pani podstawówki nie skończyła i pisać nie umie. Skoro sprawa go nie dotyczy to po co wogóle komentuje?? swięta nie jestem ale byłam ostatnio w podobnej sytuacji też musiałam oddać psa a traktuje go jak własne dziecko i nigdy bym nie chciała zeby coś mu się stało. Też dałam tu ogłoszenie , nie uwiązałam go na klatce , nie oddałam do schroniska ani nie wywiozłam do lasu więc to chyba dobrze i za takie zachowanie jakiś BOJAR nie wiadomo kto bedzie się czepiał i głupio komentował???!!!! Chore to jest i zasługuje na krytykę!!!

pan kracy i bojar

nie pije alkoholu więc nie stoję pod budką z piwem o ile takie istnieją bo nie wiem co miałeś na myśli, może o sklep ci chodziło!!!!hahahaha a teksty mam odpowiednie do twojego poziomu....a czy pisanie że ktoś podstawówki nie skończył nie jest obrażaniem???!!! drugi przykład na głupotę bojara bo podstawówkę musi każdy skończyć... PAN KRACY mam faceta i nie jestem babsztylem, ciśnienie mi podnoszą tacy debile czy debilki płeć nie ma znaczenia, po prostu niech się nie wtrąca w czyjeś życie i nie ocenia ludzi, bo nie na wszystko ma się wpływ i pewne rzeczy musimy zrobić mimo , że tego nie chcemy. Niech zachowa komentarze dla swoich bliskich o ile ich ma!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

brawo dla tej pani...

.....

...

Po co odpisujecie na takie durne komenty przecież jemu tylko o to chodzi z/w

do bojara

popieram
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

pan kracy

weź się śmierdzący leniu do jakiejś pracy.
Na takie coś jak bojar mam ,bo głupi szczeniak komentuje coś o czym nie ma pojęcia,jak może kiedyś będzie miał dzieci (czego mu nie życzę) i okaże się że dziecko ma alergię /dusi się to ciekawe czy zatrzyma zwierza a co tam niech dziecko się udusi .
Widać on miał alergię i mamusia zostawiła zwierzaka a jego oddała

..

Nie ważne czy dziecko ma alergię, czy pies się po prostu znudził! Ważne jest teraz znalezienie dobrego domu dla zwierzaka!!
Może ta kobieta pisze prawdę? Nie warto oceniać ludzi, po większości...

TO JEST ALASKAN AKITA WYGLADA ZUPELNIE INACZEJ

Alaskan czy Akita?

Jest pani pewna,ze to bialy alaskan???
Na zdjeciu zdecydowanie bardziej przypomina biala akite-inu(szpic japonski)

...

nie badzcie bezczelni lepiej oddac w dobre rece niz wyrzucic czy dac do schronu.

...

Naprawdę śliczny pies. :) .

trolol

Jakbym widział złośliwego 8ciolatka który robi dużo szumu wokół siebie i śmieje się z innych a jak ktoś mu zwróci uwagę to krzyczy : "jesteś u Pani" ;].

do iry

a gdzie sa te obelgi???,co ten bojar takiego napisal obrazliwego??....co wy takie swiete wszystkie???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Alicjo

Ci , lub Tobie z reguły pisze się z dużej litery podkreślając szacunek do danej osoby , w tym przypadku szkoda było wciskać klawisz shift , jak i myśleć nad treścią komentarza , nawet jeśli był spontaniczny , to na pewno podyktowany negatywnymi emocjami , a ciśnieniować się przez jakiegoś "empatycznego" dupka ...nie warto Alicjo :) Pozdrawiam .

Inne tematy z forum Społeczność

MacBook A1181 160 GB Intel gma 950 - gwarancja, FV (3 odpowiedzi)

MacBook A1181 160 GB Intel gma 950 - gwarancja, FV 13-calowy MacBook A1181 w kolorze czarnym, w...

do góry