Widok
psa - rezerwacja
psa - rezerwacja
dzien dobry panstwu. nie tak dawno sama pomoglam innym i wzielam pieska by nei trafil do schroniska. pies jest u mnie ktuciutko i musze go niestety oddac dalej ze wzgledu na coreczki alergie ktora uwidocznila jej sie 3 dni po przyprowadzeniu psa do domu, zaczela mi sie po prostu dusic a ma zaledwie 8 mc. jezeli jest ktos chetny na przyjecia bialego alaskina malamuta to prosze o pilny kontakt
Zobacz ogłoszenie »
dzien dobry panstwu. nie tak dawno sama pomoglam innym i wzielam pieska by nei trafil do schroniska. pies jest u mnie ktuciutko i musze go niestety oddac dalej ze wzgledu na coreczki alergie ktora uwidocznila jej sie 3 dni po przyprowadzeniu psa do domu, zaczela mi sie po prostu dusic a ma zaledwie 8 mc. jezeli jest ktos chetny na przyjecia bialego alaskina malamuta to prosze o pilny kontakt
Zobacz ogłoszenie »
bojar
Zacznijmy od tego że kobieta chce dobrze a twoje wyrzuć siebie to poprostu chamstwo.Co do podstawówki to nie wiemy czy Ty ją ukończyłeś skoro z tym wyskoczyłeś.Dziecko może mieć alergię na psa czy kota i do tego są przypadki iż alergia występuję się po latach.Tacy ludzie jak Ty którzy siedzą przed kompem i tylko krytykują,ponieważ nudzi im się i są puści powinni mieć niewład w rękach kiedy zaczynają pisać swoje tandetne teksty.Zamiast pomóc,popytać znajomych czy nie są zainteresowani to siedzisz i kużwa piszesz komentarze nie proszony.....opamiętajcie się,,,
hmm,Bojar,śmiesznym człowieczkiem jesteś..masz jakiś problem?nikt Cię w szkole nie lubi,że musisz obrażać innych?puknij się głową o ścianę to może zaczniesz myśleć,bo nie masz prawa nikogo krytykować a tym bardziej obrażać. Niektórzy chcą dobrze,ale nie wychodzi i jak widać z ogłoszenia,tej Pani zależy,żeby piesek trafił w dobre ręce niż żeby go oddać znowu do schroniska czy, nie daj Boże, wyrzucić na ulicę..nie komentuj,jeśli nie znasz czyjejś sytuacji..
bojar skąd się wziąłeś człowieku !!!!!!!!!!!
jak nie znasz sytuacji to milcz lepiej niż ośmieszasz się, żal mi takich ludzi którzy są pełni agresji.
Pani przygarnęła pieska a okazało się że nie może i nie chce żeby stała się mu krzywda dlatego prosi ludzi o pomoc.
Sama jestem alergiczką (na psy a szczęscie nie) wiem wiec jak to jest
Pani przygarnęła pieska a okazało się że nie może i nie chce żeby stała się mu krzywda dlatego prosi ludzi o pomoc.
Sama jestem alergiczką (na psy a szczęscie nie) wiem wiec jak to jest
ten pies kocha dzieci. ja mam 3 dzieciakow. najmlodsze 8 mc srednie 2 lata i 9 latka. starsza córka robi sobie co chce poza ciagnieciem go oczywiscie. ale przytula go kladzie sie na nim i nic sie nie dzieje, natomist mlodsza lapie go strasznie za siersc i po prostu zostaje jej w reku to co jej sie uda wyciagnac.
DO BOJARA
Czy ta pani napisala ,ze odda psa z powodu wyjazdu?...naucz sie czytac a potem interpretuj cudze igloszenia,takich jak Ty jest tu wielu...pomoc nie potrafia a komentuja co sie da!!!Chciala dobrze,przygarnela psa,okazalo sie ze nie moze go zatrzymac,stara sie aby oddac go w dobre rece,nie przywiazuje do plota z Ty sie czepiasz!!!Z E N A D A!!!
do pani od pieska
witam,moja mama ma suczkę malamuta i to naprawde kochane i bardzo spokojne psy,mozna z nimi robic wszystko a jak im sie nie podoba to odwracaja sie i odchodza w ustronne miejsce.moja 2 letnia corka robi z tym psem wszystko co tylko chce,pies w domu zachowuje sie jakby go nie bylo,duzo lubią odpoczywac i spacerowac przynajmniej godzine dziennie.pozdrawiam
do bojara
jesteś poprostu wyrzutkiem społeczeństwa, typowy idiota z marginesu społecznego!!!!! skoro taki ci zależy na zwierzetach to nie pyskuj i nie obrażaj ludzi tylko zadzwoń do pani i weź tego psa mądralo. A jeżeli nie potrafisz to zamknij morde i nie umoralniaj ludzi, którzy mają dobre serce bo jak widać Pani zależy na losie psa. A tobie najwyraźniej tylko na własnej dupie bo tak naprawde to tymi głupimi tekstami nie wnosisz nic co zmieniło by sytuacje zwierzęcia. Zajmij się własnym życiem a nie ludziom krew psujesz!!!!!!!!!!!!!!!jak taki mądry jesteś to się ujawnij i ciekawe czy w twarz byś tak kogoś obrażał...zwykły cwel