Widok

pseudo lekarz gosk

Masakra. Przyszłam z dzieckiem do niej, bo moja lekarka była na urlopie. Przyszłam z dzieckiem bo pani w rejestracji powiedziała, ze jest komplet ale zeby przyjść się spytać "doktor". I tak zrobiłam, przyszłam, spytałam się pani która czekała na doktor czy mnie z dwu letnia córką przepuści, zgodziła się, i wszystko było super. Do kiedy przyszła owa pani Gosk. Weszłam i przedstawiłam sytuację, że moja doktor jest na urlopie, że nie jestem zarejestrowana, ale pani mnie jedna przepuści, bo mojej córce od rana oczy strasznie ropieją, czy ona nas przyjmie... Na co mądra pani powiedziała, cytuję dokładnie: " nie mogę pani teraz przyjąć, bo ja mam swoich pacjentów na godzinę i nie mogę im pozwolić czekać, poza tym pani dziecku nic takiego nie jest żeby musiało być przyjęte natychmiast, więc jak pani chce i ma pani tyle cierpliwości może pani poczekać, aż przyjmę wszystkich co mam i wtedy ewentualnie może pani wejść na samym końcu a jak pani nie chce to może pani pojechać gdzieś indziej%2
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
No i dobrze Ci powiedziala. Ludzie sa zarejetsrowani, tez czekaja, czemu Ty masz wejsc przed wszystkimi? Ropiejace oczy to tez nie tragedia, dzieci przychodza z wysoka goraczka, lejace sie przez rece.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
no sorry ale ja tutaj nie widzę nic nienormalnego ,najpierw zarejestrowani pacjenci potem w miarę możliwości po za kolejnością.

Po za tym ropiejące oczka nie są pilnym przypadkiem ,akurat mam w domu 3 latka z zapaleniem spojówek też ropiały oczy przez parę dni ,więc wiem że akurat pilnie nie musiał być przyjęty .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Taa bo niektorzy mysla ze sa pepkami swiata.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie pacjent jest dla lekarza tylko lekarz jest dla pacjenta i to jest jego z****ny obowiązek przyjąć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
a okazuje się że nie są pępkiem tylko zwieraczem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry