Widok

pseudo rowerowe scieżki!!

ścieżki rowerowe w trójmiescie to tylko marzenia,wiekszośc to pasek mazniety farbą pozostałe beznadziejna kostka brukowa .

Porzadnych asfaltowych tylko kilka kilometrów

.Proponuje lub sam sie zastanowie nad stworzeniem strony podobnej do tych co pokazują dziury na ulicach .
Stan drogi jest unas taki jak ścierzek albo ich niema wogle

Albo jest tylko pasek na krzywym chodniku gdzie nawet niebezpiecznie chodzić
albo kostka brukowa gdzie jedzie sie jak po wertepach

Wiekszość ściezek z tej kostki nadaje sie juz do remontu

kostki wystają,lub wogle są zapadniete .

Nie wspominając juz o zazamiłowaniu do krawezników!!

Urzedasy latają na nasz koszt do EU

Niepotrafią zrobić podjazdu równego na "0" wszedzie wpakowują

wysokie krawezniki !
Unas po miescie niemozna
normalnym rowewrem miejskim jechać w miescie

Dlatego najlepiej sie sprzedają górale bo w

Gdańsku sie skacze a nie jeżdzie rowerem po ścieżkach.!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Możesz uściślić, o które ścieżki ci chodzi?
trochę przesadzasz już moja mama nie narzeka a ty to pownie jakiś starszy pan w kapeluszu co musi miec ścieżki równe jak jego łysina a Gdańsk jest jednym z najlepiej rozwiniętych miast w polsce pod względem ścieżek rowerowych
Będzie więcej ścieżek to będzie na nich więcej chamstwa - jak na drogach kołowych. Wystarczy spojrzeć co dzieje się na ciągu Sopot - Brzeźno - zgroza. Jazda parami, w "trójkę", zajeżdżanie drogi - to "norma".
A poza tym nie od razu Kraków zbudowano.
stasiu_smietana widze ze niemasz pojecie co piszesz

ale jesli zaczniesz mi zwracac kase za wymiane koła kolejnego juz chodzi o tylne to sie ztobą zgodze!!

Widocznie niebyłes ani razu zagranica ja akuret sporo czasu specdziłem poza krajem.

i niema w trójmiescie ani jednej która mozna porównać do tych zagranicą.

Prawda jest taka ze unas mozna tylko jeżdzic góralem po miescie.

bende miał wiecej czasu to moge kilka opisać fotki chyba tu sie nieda umieścić.

A to ze nie narzeka niema znaczenia znam takich co jezdzą po polskich dziurawych drogach autem i tez nienarzekają.

A i jeszce jedno jesli masz górala a jestem przekonany ze tak to niemasz pojecia jak sie jedzie rowerem miejskim powertepach które tu sie nazywa sciezkami,:)

Jedno co mnie cieszy to ze powoli niestety pojawiają sie rowery miejskie w sprzedarzy i sa coraz bardziej popularne.

Co spowoduje ze nowe beda poprawne,a stare sciezki poprawione,a ze słownika rowerowego zniknie krawęznik i w przyszłości bedzie trzeba dzieciom tłumaczyc co to było.

Dla tych co nierozumieją dlaczego pseudo ściezki rowerowe niszczą zwykłe rowery odsyłam do sklepu rowerowego,A i uprzedzam ze kupno roweru

miejskiego obecnie jest ryzykowne bo gwarancja nieobowiazuje nanie a wymiana koła jest kosztowna no chyba ze ktoś bedzie jeżdził z

bezpieczną predkością 10km/h to raczej najwyzej opone przebije.

pierwsza z brzegu asfaltowa pseudo sciezka Kołobrzeska -zaspa-ETC

> pierwsza z brzegu asfaltowa pseudo sciezka Kołobrzeska
> -zaspa-ETC

A ściślej mówiąc to cały kawałek od ETC dalej do tego centrum handlowego(hangaru) na Zaspie, i co za debil puśćił ścieżke dokoła po starym pofałdowanym asfalcie przy Szpitalu, zamiast po nowym asfalcie z drugiej strony ??
pozdro :)
kross napisał

>
> bende ------------- robisz okropne blędy ortograficzne czyżbyś chodził do szkoły podstawowej???---------------miał wiecej czasu to moge kilka opisać fotki chyba tu się umiescic
>

wiem o czym pisze:)
mam górala ale na miejskim też mi się zdarzało jeździć więc trochę nie udała ci się ta dewagacja i zamiast pisać tak długie posty na forum lepiej by było o krótką pozbawioną wypowiedź bez błędów ortograficznych:D
ta od ETC Jest lipna ale ja jadę dalej a nie jak "kross" robię zdjęcia ścieżek
sam nie wiem czy "kross" jeździ dla przyjemności jak większośc ludzi , czy dla trucia dupy innym .
Jak by nie było i tak nie jest źle cjociarz nie przeczę iż remont kilku ścieżek przydał by się. Ale jak się nie ma tego co się lubi
to się lubi co się ma :D
słowniczek ortograficzny sie kłania a jakze ,jesli chcesz sie czepiac słówek przeczytaj swoje , no zal mi az patrzec moja dupa sie czuje bardzo dobrze w przeciwieństwie do twojej.
A ja jak sie sam przyznałeś niemusze cie widzieć ani znać by wiedziec na jakim rowerze sie slimaczysz ,

W porównaniu domnie zeczywiscie blado wypadacie

ale ja mikołajem nie jestem ,niemam czasu ani na przekonywanie was
,ani uswiadamianie , jesli chce cie byc na tym poziomie
to sobie mozecie zostac.swiat niekrecie sie wokoło was to wy kreci cie sie razem znim.

Nie tylko wy mieszkacie w Gdańsku.

A Moge wam tez obiecac ze wszystko sie bedzie zmieniac ścieżki ,jak i sprzedarz rowerów miejskich rośnie.

To tacy jak wpływają na to jak gdzie co i kiedy.

mister kolarka smiechu warte:)

jak by ci ktos gwożdzia w siadełko wbił tez bys jeździł
,słowa niepisnoł jeszcze bronił ze ci dobrze

ale sie niełam taka to juz jest mentalnoś wtym kraju.

Byłeś zagranicą,ale województwa,

Jeżdziłeś to pewnie palcem po mapie:)

Niestety musze was zmartwić chłopaki,
wcześniej czy póżniej bedzie tak jak mówiłem.

Powinniście mi dziekowac bo dzieki takim jak wy to nawet koła by nie wynaleziono.

Ale dobrze ze napisaliscie .

Wiedziałem ze pierwsi sie własnie tacy ludzie odezwą
.No i bez urazy to tylko moje zdania.
zobaczymy
kto co jeszcze napisze

moze statystyka sie poprawi:)
nie bądź taki hop do przodu w kwestii twoich możliwości na rowerze... zdziwił byś się:P
Co do tego hmm. gwoździa to bym niezwłocznie po zauważeniu go wyciągnął bym go :P
Co do tej mentalności ...
a moze właśnie ty należysz do takich co tylko krzyczeć potrafią , coś im nie pasuje to od razu do ministra piszą
To i bk z ciebie myślisz że jesteś jakiś k**** idealny
!pomyłka !żyjący w swoim świecie sobek i krzykacz
kross napiszę to tylko raz, więc czytaj uważnie: jesteś kretynem
zdecydowanie przesadzasz - wszystkie nowobudowane ściezki w Gdańsku sa ok. a co do roweru miejskiego - jezdze po miescie kolarką na wąskich oponach - jakoś nie mam żadnych problemów.... może po prostu nie umiesz jeździć?

ja też długo mieszkałem za granicą - datuj sobie te teksty neofity i wyobraź sobie, że są w europie stolice w których nie ma w ogóle ściezek rowerowych i też da się żyć.

złej baletnicy przeszkadza i rąbek spódnicy.
Z tego co piszesz to po prostu nie umiesz jeździć. Na ścieżkach tylko raz przebiłem dętkę z własnej winy - nie mniałem owijki na obręczy.
Wysokie krawężniki? Wysokie to były z kilkanaście lat temu (wtedy to nawet ścieżek nie było).
Wzdłuż Rzeczpospolitej i Chłopskiej faktycznie jest w złym stanie. Trudno się dziwić to jest jedna z pierwszych "zbudowanych" w Gdańsku (pamięta ktoś kiedy robili?). Jeśli mnie pamięć nie myli to w tym roku mają ją robić od nowa. Wolę i tak jeździć po tych wertepach niż razem z samochodami.

Nie mam górala, oponki 700x35 (w tym roku wymieniłem na 38) i nie mam problemów z uszkodzonym kołem. Wystarczy troche balansu ciałem i koło nie ma prawa udeżyć mocno w krawężnik.
Bono napisał(a):

> Wzdłuż Rzeczpospolitej i Chłopskiej faktycznie jest w złym
> stanie. Trudno się dziwić to jest jedna z pierwszych
> "zbudowanych" w Gdańsku (pamięta ktoś kiedy robili?).

To chyba jeszcze Edzio Gierek inwestował :)
E no bez przesady, za Gierka mnie jeszcze nie było, a pamiętam jak robili tą ścieżkę. Tylko kiedy to było, przed nadmorską czy po?
wedle mojego pamietania to jakoś tak na początku lat 90 namalowali tę linię. nadmorską zaczeli budować nieco później, ale o ile pamietam to tam tez na poczatku była po prostu linia na odwiecznym asfalcie
Nad morzem był piach, a w sopocie chodnik i dziurawy beton (jeździłem tam jeszcze składakiem na klif w Orłowie :E ).
Wzdłuż JP2 to dość świeża linia.
fakt - był piach - ale nie wszędzie - było ciut asfaltu i na przymorzu i w jelitkowie i w brzeźnie i nowym porcie... i z tego co pamiętam, to zanim wszystko wykostkowali to wybudowali ten odcinek przy plaży zaspa - przymorze i maznęli linie na tym asfalcie
Ju sie wypowiedziałem wiec wiecej nieodpowiadam .JAk sie wam podoba to wasza strata.
Jesli sie coś robi to raz A dobrze
,Ale nie unas.
Sprawa np przejezdów przez ulice,miałem projekty nowych

sciezek tam wszytko jest ok zgodnie z normami UE niestety unas

niepotrafia tak robić,Cały czas tylko same fuszerki a nadzur

budowlany jak zwylke bierze włape,Scieżki po 2 latach są do

remontu ,Firmy które je budują tez wygrywają przetarg

poznajomości dlatego takie fuszerki robią !

Przejazdy np.ul.Piastowska krawerzniki wogle ich miało niebyc ale

wstawili barany w kształcie stożka .Zgodnie z projektami wszedzie

musza byc na "0" Ale firmy co je robia tego niepotrafia i muszą

wstawic przynajmniej mały prug.

Na przejazdach czesto chodza ludzie bo zamiast podnosić wysoko

nogi wolą przejśc podjazdem rowerowym.
nie jestem odosobniony pod względem opinii i powtórzę jak już ktoś w tym watku napisał "jesteś kretynem" gratulacje dla tej osoby która bardzo trafnie opisała ciebie i twoją osobowość
hahah uwarzaj bo ci cisnienie skoczy.

Ale pamietaj ze dzieki takim jak ja masz te swoje 2 koła ,inaczej bys dalej na piechote brykał na bosaka. A odpisuje tylko dlatego ze mnie fajnie rozśmieszyliście :) Dzieki!!

Dodatkowo zapomnieli ze ludzie jeżdza tez na rolkach na

deskorolkach itp.Nigdzie sie nierobi oddzielnych sciezek na rolki
Dlatego są asfaltowe niestety nikt otym niepomyslał wczesniej w

Gdańsku i robili brukowane,dodatkowo jak juz jest asfaltowa to co

kawałek zrobili wstawki brukowane.A i uprzedze tych co im

wszystko jedno ze wiem ze sa tacy co rolkami po wszytkim moga

jeżdzić ale to juz inne rolki są:)

Inna sprawa to lokalizacja scierzek rowerowych Jak zwykle brak

kompetencji i kasa za projerekty gościa co roweru na oczy

niewidział .Trasy rowerowe musza być tak ułozone by mozna było

wszedzie dojechać najkrutszą drogą i najszybciej podobnie jak sie

robi dla aut, niestety unas do Gdańska-Gdyni trzeba jechac przez

Warszawe.A juz wogle poroniony pomysł to malowanie znaków ze

sciezka jest jedno kierunkowa,przykład gdzie taka kończy sie na

ETC i trzeba przenieść rower po schodach by jechać

dalej,oczywiscie nikt tego nierobi ale przepis to przepis.
Weź se coś na uspokojenie i przestań pisać bzdury.
Jak chcesz mieć idealne drogi dla rowerów to czemu ich nie budujesz. Gdzie byłeś jak je budowali i czemu nie pokazałeś robotnikom jak je zrobić?

Rolkarze wedle prawa są pieszymi i won za ściżek. Jeżeli chcą zmian w prawie lub własnych dróg, niech się zorganizują jak rowerzyści.

Chcesz zmian działaj, a nie ośmieszasz się na forum.
Dziwna sprawa jeden użytkownik forum - kross - narzeka na ściezki w 3-mieście, a reszta twierdzi że wszystko właściwie jest OK. Na dodatek moderator forum - grisza - wyzywa - krossa - na dzień dobry od kretynów.

Niestety faktycznie ścieżki w 3-mieście pozostawiają sporo do życzenia, a na dzień dzisiejszy ścieżek namalowanych linią jest więcej niż nowych dedykowanych pod rowery.

Są wspaniałe "kwiatki" na ścieżkach - koniec zbudowanej ścieżki przy szpitalu na Klinicznej został odgrodzony barjerkami żeby nie przeszkadzać pracownikom szpitala w dostaniu się na parking na który można wjechać zupełnie inną ulicą. Może urzędasy obliczyliby ilu przejeżdza rowerzystów tą trasą a ile autek wjeżdza na parking. W każdym razie rowerzyści i tak jeżdzą w tamtym miejscu tylko po chodniku. Może o to tam chodziło?

Najgorszy odcinek moim zdaniem to wcale nie wertepy od ETC do wiaduktu na Zaspie tylko odcinek Opera - AWF która po deszczu zamienia się w bajorko.

Gdańsk miastem przyjazdnym dla rowerów ale wara od starego miasta - he!, he!, he! - rowerzyści niby są tacy zorganizowanii ale tak prostej sprawy jak zakaz wjazdu rowerem na ulice starego miasto nie mogą zlikwidować.
Masz na myśli całą Grunwaldzką?
1. nie na dzień dobry
2. nie jestem moderatorem tego forum
3. w pełni sobie zasłużył
Nie jesteś moderatorem, a jak nazwać kogoś kto może usunąć wypowiedzi lub temat na forum? No to może Admin.
Na tym forum jestem tylko uzytkownikiem i usuwam tylko ostatnio aktywnych ruskich spamerów od torebek "channell". Forum nie jest poza tym w ogóle moderowane, a jezeli zdarza się jakas awaria to przez admina serwisu rowerowego - TJ'a. Po prostu moderowanie tego miejsca nie należy do moich obowiązkówkompetencji. Redaktorzy pracujący w portalu tez nie moderują tego forum, takoż i inne osoby mające dostep do narzędzi administracyjnych portalu.

Ty zaś raz po raz usilnie usiłujesz mnie nieuczciwymi zarzutami zdyskredytowac co wychodzi Tobie marnie. Jak chcesz być skuteczny to chociaż przeczytaj co komentujesz i bądź uczciwy. Na manipulacji daleko nie zajedziesz.
tzn. awaria nie przez TJ'a, moderowane w razie awarii przez TJ'a
Jakie są fakty.
Jak sam przyznajesz usuwasz to co uznasz za godne usunięcia a więc masz minimum panel modka. Jednak twierdzisz, że nie jesteś moderatorem ani adminem.
Może to manipulacja ale dla mnie jest to poprostu nie logiczne.
człowieku, do panelu administracji ma dostep specjalista od spraw sprzedaży, redaktorzy, dział techniczny, koordynatorzy działów i multum innych ludzi. to forum nie jest moderowane, a ja tu nie gospodarzę a jedynie korzystam i już kiedyś o tym Tobie mówiłem - jezeli z uporem godnym lepszej sprawy wracasz do swoich rojeń na mój temat występując na dokładkę pod różnymi nickami to nie pozostaje mi nic innego jak przyjąć wersję o Twoim braku uczciwości.

Uczepiłeś się jak rzep psiego ogona - Twój wybór, ale zapewniam Cię, że są lepsze zajęcia niż próby udowodnienia mi jaki jestem zły.
jestes dupkiem i tyle ! odezwal sie filozof !

Rowery rulezzzz
ja wymiękłem w połowie wątku... bełkot.

jaki kraj takie scieżki rowerowe :/ i tyle :D

są lepsze i są takie 3 kategorii (te maźnięte farbą po starym chodniku). te lepsze jak już są to zaczynają się nigdzie i prowadzą do nikąd... (np. sciecha przy grunwaldzkiej zaczynająca się za parkiem oliwskim i kończy bodajże we wrzeszczu)
rB napisał(a):

> te lepsze jak już są to zaczynają się nigdzie i
> prowadzą do nikąd... (np. sciecha przy grunwaldzkiej
> zaczynająca się za parkiem oliwskim i kończy bodajże we
> wrzeszczu)

Oliwa (nigdzie) - Wrzesz (do nikąd) --- he!, he!, he!

Tylko że ścieżka nie kończy się w Oliwie ale dociera prawie do Sopotu. Pytanie tylko czy Sopot jest godny określania Sopot czy to również jest (nigdzie)
prawie to duża róznica :P i co takiego interesującego z punktu widzenia turysty/rowerzysty jest na końcu ścieżki rowerowej we wrzeszczu? ano nic tam ciekawego nie ma... chcąc dalej jechac w dowolną stronę pozostaje ruchliwa ulica bądz chodnik (mandat).

z drugiej strony to samo.
rB napisał(a):

> prawie to duża róznica

Szczególnie dla osoby, która ma pokonać tą trasę. Różnica jest kolosalna bo jeszcze w zeszłym roku miejscami trzeba było prowadzić rower.

> widzenia turysty/rowerzysty jest na końcu ścieżki rowerowej we
> wrzeszczu? ano nic tam ciekawego nie ma... chcąc dalej jechac w
> dowolną stronę pozostaje ruchliwa ulica bądz chodnik (mandat).

A co jest ciekawego dla turysty w Gdańsku Głównym, może znaki - zakaz ruchu na starym mieście i mandacik od SM, lub spotkanie ze skinami na łąkowej czy biskupiej i utrata rowerów.

Turyści śmigają sobie na ścieżce nadmorskiej, a ze ścieżki rowerowej Oliwa - Wrzeszcz korzystają głównie mieszkańcy.
witam milo ... sciezki sa i lepsze i gorsze .. ale chyba jedna z bardziej ''fajnych'' jest od oliwy w kierunku wrzeszcza co kilka metrow podzielona kratka ... pewnie jako odplyw wody ...brrr..jezdzi sie paskudnie no ale nie mozna miec wszystkiego...ciekawi mnie wasza opinia .... pozdowinka ...
Polacy wogóle nie dorośli do ścieżek rowerowych, większość rowerzystów nie ma zielonego pojęcia o przepisach PoRD, wystarczy spojrzeć co sie dzieje na ścieżkach, horor, strach jeżdzić wśród tych idiotów na rowerach, nagminna jazda obok siebie, słuchawki na uszach, szybkie przejazdy przez przejścia dla pieszych (tam gdzie nie ma wydzielonej ścieżki), gdzie należy zejść z roweru i go przeprowadzić, aż mnie korci żeby któregoś strzelić autem..... i będzie to jego wina!, szkoda słów na Was!
debilu..proponuje zebys sam sie strzelil..owszem ludzie jezdza jak idioci, ale nie przesadzaj..
bo to taka z*******a sciezka i determinacji budowniczym nie starczyło na powieszenie dodatkowej sygnalizacji przy przejsiach... jak bym miał złazić z roweru przy każdej ulicy bo nie ma wydzielonego przejazdu to by nie szlak trafił.
Komisarz ma rację ale problem jest o wiele większy. Ludzie na rowerach nagminnie przejeżdżają na czerownym świetle ale to samo robią piesi. Przechodzenie na czerwonym jest wręcz czymś normalnym do tego stopnia, że pieszy ma wręcz pretensje do kierowcy, że ten chciał przejechać np na zielonej strzałce a on już przechodził na pasach bo przecież za chwilę już będzie dla niego zielone.
Są mandaty za jazdę rowerem po chodniku a czy ktoś dostał kiedykolwiek mandat za chodzenie po ścieżce - a podobno mamy równość wobec prawa.

A więc w wątku pojawił się "debil", który dąłączył do "kretyna" i "dupka". Czasem z synem w foteliku smigam na plac zabaw do Sopotu nadmorską ścieżką, gdzie rowerzyści wymieniają się właśnie takimi zwrotami grzeczonoścowymi.
Dlaczego użytkownicy rowerów są tak agresywni w stosunku do siebie? A najśmieszniejsze jest że przypuszczalnie uważamy się za zgraną grupę walczącą o swoje prawa.
CIESZY MNIE ZE SIE ODEZWALI CO BARDZIEJ INTELIGETNI:)

,ALE SIE WOGLE NIEPRZEJMUJE EPITETAMI BO ONE SAME MÓWIA O TYCH CO JE URZYWAJĄ

DZISIAJ PADA ALE JAK BENDE MIAŁ OKAZJE ROWEREM SIE WYBRAC TO NAPEWNO SIE ODEZWE .

POZIOM JEST PORAZAJACY ALE NIEMAM CZASU I NIEBENDE USWIADAMIAŁ JAK PISAŁEM WCZESNIEJ TYCH PRZYJEMNIACZKÓW SAMI SIE JUZ UKARALI NAWET OTYM NIEWIEDZĄ.
TO ZE NIEROZUMIEJA TEGO CO PISZE TEZ TEŻ ICH STRATA.

OD PRZYJECIA I NADZOROWANIA BUDOWY SĄ ODPOWIENIE OSOBY,SCIEZKI SIE BUDUJE TAK JAK DROGI UNAS POROKU ALBO SZYBCIEJ DO REMONTU,ALBO NIEZGODNIE ZPLANEM WAZNE BY TANIEJ I ŁAPÓWKA W ODPOWIEDNIE RECE ZAWEDROWAŁA.

a ROLKARZE JEZDZĄ TEZ WSZEDZIE PO SCIEZKACH ROWEROWYCH I NIKOGU TO NIEPRZESZKADZA TYLKO WTYM KRAJU JEST INACZEJ.DZIEKI TAKIM JAK TE CYPISKI:) cO SIE TU POPISUJĄ.
Pieprzenie że aż strach baldy!
Jeszcze raz powtórzę: w Gdańsku robi się dużo w sprawie ścieżek, ale tylko w Gdańsku - dalej Sopot /poza traktem nadmorskim i Armii Krajowej/ to już pustynia.
Gdynia - to w ogóle Sahara!!!
Do niedawna przejazd ścieżką przez Oliwę przy pętli był niemożliwy - dziś to już wygląda przyzwoicie. Mam nadzieję że po remoncie Pomorskiej połączą ścieżki w tych okolicach.
A że są mankamenty to są i będą.
Że jest trochę wertepów - to też dobrze bo szalaniec jeden z drugim przynajmniej deko zwolni.
A nawet rowerzysto jak musisz 2 razy zejść z roweru i przeprowadzić to korona ci z głowy nie spadnie.
Kultury jazdy życzę i wymagam.
URZYWAJĄ Pisze się przez Ż
a tak w ogole to ty jeździc nie potrafisz i tyle jak ciągle narzekasz powtórzę jeszcze raz
Jak się nie ma co się chce
to się lubi co się ma :D
1. Caps-lock w internecie oznacza krzyk... krzykaczu.

2. O tobie świadczy także:
- WOGLE
- JE
- URZYWAJĄ
- BENDE
- NAPEWNO

3. "NIEBENDE USWIADAMIAŁ" - To po cholere piszesz cokolwiek?

Nakrzyczałeś na forum i z twojej wypowiedzi dosłownie nic nie wynika.
Normalnie ignoruje takie wybryki natury... ale jeszcze byś sobie pomyślał, że takie zachowanie jest dopuszczalne... nic bardziej mylnego!
I nie bluzgaj mnie za to, że ci pomogłem.

--
"Rowerzysto" kross, może lepiej się nie udzielaj na forum bo strasznie kaleczysz nasz język i tym samym kompromitujesz samego siebie.
Mam nadzieję że jeździsz lepiej jak piszesz...

Na koniec dodam że ten "kross" pachnie mi jakąś celową prowokacją, bo nie chce mi się wierzyć, że ktoś może pisać o takich "dziwactwach" i w dodatku tak "piękną" polszczyzną :-)
HIHIHI
PSEUDO ROWERZYSCI PODOBNIE JAK SCIEZKI ,MOGE PISAC :JAK CHCE ,
KIEDY CHCE ,CO CHCE I GDZIE CHCE.
NIE NAPISZE DLACZEGO BO TO DLA WAS ZATRUDNE I TAK NIEZROZUMIECIE.

GDYBY MIELI MIERZYC NAS TAKĄ MIARA JAK SAMI OKRESLACIE A MOZE LEPIEJ BLUZGACIE ,TO WOGLE BY NIEPYLO ANI JEDNEGO WASZEGO POSTA .

A TO NIE JEST WĄTEK DO OBRZUCANIA SIE MIESEM GÓWNIARZE!!

DLATEGO WYNOCHA DO PIASKOWNICY!!

.TU MOGĄ SIE WYPOWIADAĆ TYLKO CI KTÓRZY MAJA PROPOZYCJE

CO ZMIENIC CO POPRAWIC ,W KTÓRYM MIEJSCU CHCIELI BY MIEC ŚCIEZKI I JAKIE.
Znaczy ja to bym poprawił na Twoim miejscu ... polszczyznę.

Jeżeli uważasz, że sieżki są wykonywane niezgonie z projektem to ktos bierze łapówki i robi jakieś przekręty to proponuje abyś udał się z tym do inwestora (którym jest Miasto Gdańsk) albo do prokuratury jeśli uważasz że popełniono przestępstwo (przypominam, że masz taki obowiązek ustawowy).

Bazgranie i WYKRZYKIWANIE na forum nie ma głębszego sensu - tu nie zaglądają decydenci.

Nie pozdrawiam/Jankes

----
"Time is nature's way of keeping everything from happening at once"
{Woody Allen}
do Korss
kiedy przeglądam ten wątek, wyskakują mi krossty.
liga polskich krossów. kross kountry.
krosstyństwo. o mój krossmarynie, rozwijaj się!
krossynierzy krossciuszkowscy. tajny współkrossownik SB.
krosspacz, depkrossja, ból krosstania ze zdrowym krossądkiem.
ride akross the river deep and wild.
hackenkross. krosstaw ramion w geście krossygnacji.
krossno, krossniewice, krosscienko, krossnystaw, krossnowola.
krossula (mućka), filmy krossy (horrory).
kross leonarda da vinci. kross norris.
nie płacz nad krosslanym mlekiem.
nie szkoda róż, gdy płonie kross.
gdyby krosska nie skakała, toby dzban wodę krossił.
kross pod kim dołki kopie, wszystkie krossy skaczą.
lody krossate, krossanty, krossp bread, rybia krossć...
do góry