Widok
psycholog dziecięcy gdańsk
Witam,może ktoś zna dobrego psycholga z podejściem do dziecka? syn ma 5 lat,chodzi do zerwoki a od przyszłego roku do 1 klasy. jest inteligentny,ma dużą wiedze ale straszne problemy z koncentracja i rozumieniem polecen. chcialabym pogadac z psychologiem jak go ukierunkowac i wspierac zeby nie mial potem problemow w szkole. sadze ze fachowa porada bedzie najlepsza.
dlatego jesli ktos ma namiary na psychologa dzieciecego w gdansku to bardzo prosze o info
dlatego jesli ktos ma namiary na psychologa dzieciecego w gdansku to bardzo prosze o info
Proponuję wejść na forum dla rodziców z dziećmi z ADHD. Być może problem dziecka jest trochę inny, ale można tam znaleźć wiele cennych rad i kontakty z rodzicami, którzy borykają się z podobnymi problemami.http://www.forum.ptadhd.pl/ Kiedyś miałam podobne problemy z synkiem i często korzystałam z tego forum. Pozdrawiam.
tak, zapewne pan Sowiński jest wybitnym specjalista, dlatego sam ze soba rozmawia na forum, reklamując sie przy okazji, w niejednym zresztą wątku.
ADMINIE! czytasz i nie usuwasz! nie chce nawet sobie wyobrazic , ze ktos naprawde potrzebujacy pomocy psychologicznej trafi na taka osobe przez to forum...
ADMINIE! czytasz i nie usuwasz! nie chce nawet sobie wyobrazic , ze ktos naprawde potrzebujacy pomocy psychologicznej trafi na taka osobe przez to forum...
Zdecydowanie polecam Evolutio i Panią Izę (evolutio.com.pl) Profesjonalna psycholog z doskonałym podejściem do dzieci, dzięki czemu jej pomoc jest faktycznie na bardzo wysokim poziomie i tym samym również dbanie o rozwój dziecka staje się dzięki niej zdecydowanie łatwiejsze. Jeśli chodzi o mnie uważam, że to miejsce, które będzie godne polecenia.