Widok

psychterapia

czy zna ktoś psychoterapeutę/tkę zajmującego się leczeniem osób z zaburzeniami lękowymi? Najlepiej z gdańska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Posiewnik Anna 602 689 060
dziekuję, a czy ona ma jakąś stronkę w necie? bo szukam właśnie ale nie mogę znaleźć
Niestety nie wiem czy ma jakąś stronę. Znam ją i wiem, że jest dobra. Poza tym, że jest psychoterapeutą jest też lekarzem więc gdyby było potrzebne wsparcie farmakologiczne jest taka możliwość. Ma certyfikat PTPP.
ja tez szukam jakiegos psychiatry zajmujacego sie wlasnie fobiami i lekiem ale raczej na fundusz bo pryatnie mnie nie stac i tez w Gdansku
hej, ja polecam tego psychoterapeutę: http://www.psychoterapia.vel.pl/ co prawda nie przyjmuje na fundusz tylko prywatnie, ale w porównaniu do reszty jest niedrogi i naprawdę potrafi pomóc. Nie jest to łatwa i przyjemna droga, ale widzę na własnym przykładzie, że owocna :)
pozdrawiam!
aloha sama zmagam sie z lekami i fobiami oraz ogroma nerwica ale nie stac mnie po prostu na wizyty prywatne ....dlatego szukam na fundusz a z tym jak widze nie tak latwo ...ech

Inne tematy z forum Zdrowie

Wrażliwa skóra twarzy (55 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? (41 odpowiedzi)

jak w tytule Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? stosowałam już chyba wszystko...

Mounjaro sprzedam (8 odpowiedzi)

Mounjaro 0,5 ml / 15 mg / 1 fiolka Produkt z Niemiec 1000zł sangria@onet.pl

do góry