Widok
pterek - opinia
kelnerka po zamówieniu festiwalu pizzy i poproszeniu przeze mnie że proszę o podawanie pizz mięsnych stwierdziła ,że nie ma takiej możliwości dopiero po stwierdzeniu ,że w innych lokalach przy festiwalu jest taka możliwość przyjęła zamówienie nie wspomnę,że pierwszy kawałek dostałem po 20 min a kolejny po 15,żona lunch zamówiła najpierw dostała zupę ,a gdy ją kończyła dostała do niej grzankę.Nie wspomnę ,że przy zamówieniu prosiłem o pizze mięsne to i tak nikt tego nie zakodował i oferowano mi pizze bezmięsne już nie wspomnę, że przy niektórych pizzach mięsnych ledwo co kawałek mięsa lub wędliny było można znaleźć. Obsługa dopiero na moją uwgę dopiero wzięła się do pracy nie polecam tego lokalu
Moja ocena
* maksymalna ocena 6
Z Pana to musi być prawdziwy mięsożerca ;) Ja jestem wegetarianką i również byłam na festiwalu pizzy, co również zaznaczyłam kelnerowi (bardzo sympatyczny chłopak, pozdrawiam :)) Jednak, żeby żalić się na forum, że kilka razy zaproponowali mi pizze z mięsem to już przesada. Polecam Panu trochę zrozumienia i uwagi, że nie jest Pan pępkiem świata.
Polecam również Panu jakiś droższy lokal a nie sieciówke tam pewnie będzie więcej mięska na pizzy ;)
Polecam również Panu jakiś droższy lokal a nie sieciówke tam pewnie będzie więcej mięska na pizzy ;)