Widok
ja tylko napisze ze jak kiedys zaczelam brac tabletki po kilkuletniej przerwie (ale bez dziecka), zreszta rowniez cilest, to mialam 23-dniowy okres, masakra, 2 razy bylam u lekarza (w 10 i 20 dniu) i powiedzial mi dokladnie to co ktos juz wyzej napisal-hormony...
ale jak to jest po ciazy to nie wiem
ale jak to jest po ciazy to nie wiem
dokładnie tak jak amadea napisała organizm musi się przestawić przy anty... Gdy kończyłam karmić piersią to miałam krwawienia kilka dni potem przerwa 3 dni i znowu ponad 10 dni krwawienia. okazało się że tbl, które brałam przy karmieniu były za słabe. A teraz jestem już po 1 cyklu plastrów bez skutków ubocznych poza niewielkimi krwawieniami które mogą trwać do 3 m-cy przy naklejonych plastrach.
www.ajka.com.pl - nauka jazdy konnej, spacerki dla dzieci na kucach
ja nie bralam nigdy... ale pamietam jak mi pani gin tlumaczyla, zeby wlasnie tak zaczac brac tabletki i gdyni jakies krwawienie bylo czy sie przedluzalo - moze tak byc, brac dalej zgodnie z instrukcja. To sa hormony i organizm byc moze bedzie tak reagowal dziwacznie. Ale gdyby trwalo dluzej cos niepokojacego mnie powinnam wykonac chociaz tel do mojej gin. Tyle moge pomoc:)