Widok
Ludzie(faceci:)) taka dziewczyna to skarb!!!!
1.Pensja 1-go pewna umowa o pracę bezterminowo(!!!)
2.100% płatne chorobowe,może już w ciąży do służby nie chodzić.
3.W razie czego sama się obroni:)
4.Wcześniej nabywa prawa emerytalne(jak się przyjęła na starych zasadach:)).
5.Mandaty załatwi( żeby nie płacić).
Więc kto wolny niech się nie zastanawia;)
1.Pensja 1-go pewna umowa o pracę bezterminowo(!!!)
2.100% płatne chorobowe,może już w ciąży do służby nie chodzić.
3.W razie czego sama się obroni:)
4.Wcześniej nabywa prawa emerytalne(jak się przyjęła na starych zasadach:)).
5.Mandaty załatwi( żeby nie płacić).
Więc kto wolny niech się nie zastanawia;)
Możecie mnie uważać za jakiegoś gbura, ale myślę że niektóre zawody są dla facetów, a nie które tylko dla kobiet.
Moja ex również jest w twoim wieku, skończy szkolenia, okrzepnie w pracy, może mały awansik po 2 latach na st.pos. i co ? 30stka na karku i wtedy zakładać rodzinę ?? budować związek ?? związku się nie zbuduje w kilka miesięcy, to nie szkółka ... a później to już tylko desperacja i branie byle czego ... facet to facet, może rodzinę i po 40stce założyć i odchować dzieciaki ...
Już wolę pracownice biedronki ...
Moja ex również jest w twoim wieku, skończy szkolenia, okrzepnie w pracy, może mały awansik po 2 latach na st.pos. i co ? 30stka na karku i wtedy zakładać rodzinę ?? budować związek ?? związku się nie zbuduje w kilka miesięcy, to nie szkółka ... a później to już tylko desperacja i branie byle czego ... facet to facet, może rodzinę i po 40stce założyć i odchować dzieciaki ...
Już wolę pracownice biedronki ...
~pod komisarz no właśnie, zwykła praca też potrafi denerwować, a co dopiero policyjna w której jak to mówiła moja ex "trzeba blokować uczucia"
Tylko trzeba pamiętać o ich odblokowaniu w domu ...
zwyczajna nie oceniam wszystkich, po prostu mówię co wiem z Doświadczenia.
Jak facet ma ryzykować takie jazdy to woli niestety odpuścić bo "zwykłych" kobiet nie brakuje.
W tej pracy jest presja na wyniki, stres, dyżury świątek-piątek liczne szkolenia, oprócz podstawowego, a więc i częsta rozłąka w związku, który musi byc bardzo silny aby to przetrwać.
Dochodzi problem założenia rodziny, dzieci bo kiedy niby ??
Zresztą sama widzisz jak jest ... i ja to widzę również, może moja ex doceni mnie również jaki byłem po latach lecz wtedy będzie za późno ...
Tylko trzeba pamiętać o ich odblokowaniu w domu ...
zwyczajna nie oceniam wszystkich, po prostu mówię co wiem z Doświadczenia.
Jak facet ma ryzykować takie jazdy to woli niestety odpuścić bo "zwykłych" kobiet nie brakuje.
W tej pracy jest presja na wyniki, stres, dyżury świątek-piątek liczne szkolenia, oprócz podstawowego, a więc i częsta rozłąka w związku, który musi byc bardzo silny aby to przetrwać.
Dochodzi problem założenia rodziny, dzieci bo kiedy niby ??
Zresztą sama widzisz jak jest ... i ja to widzę również, może moja ex doceni mnie również jaki byłem po latach lecz wtedy będzie za późno ...