Widok
pytanie do mieszkających na Chełmie
Kiedy kończy się okres grzewczy C.O.? wczoraj grzał mi tylko jeden kaloryfer i teraz nie wiem czy sąsiedzi piętro niżej zakręcili rury bo robią remont i słychać że coś grzebią czy po prostu już nie grzeją?
Wczoraj chciałam włączyć kaloryfer na noc w sypialniach bo coś chłodno było ale się nie nagrzały. Jeden tylko grzał w innym pokoju.
Napiszcie jak jest u Was bo nie wiem czy iść do sąsiadów, jeśli zakręcili rury to obowiązkiem ich było mnie o tym poinformować.
Dzięki.
Wczoraj chciałam włączyć kaloryfer na noc w sypialniach bo coś chłodno było ale się nie nagrzały. Jeden tylko grzał w innym pokoju.
Napiszcie jak jest u Was bo nie wiem czy iść do sąsiadów, jeśli zakręcili rury to obowiązkiem ich było mnie o tym poinformować.
Dzięki.
Dla podzielników Brunata okres rozliczeniowy zakończył się ostatniego dnia stycznia(tak pokazuje wyświetlacz).Ciekawe jak Spółdzielnia to rozliczy,skoro bodajże do końca kwietnia czy maja jest okres rozliczeniowy?dodadzą to co nabiło od 1lutego do dajmy na to ostatniego kwietnia czy rozliczą z podzielnika,to co wskazuje na poprzedni okres rozliczeniowy...