Widok

pytanie do posiadaczy generatora pary

witam. planuję zmienić żelazko ze zwykłego parowego na generator pary, słyszałam że o niebo szybciej i wygodniej takowym się prasuje. czy ktoś z posiadaczy może mi doradzić na co zwracać uwagę? albo jakiś konkretny model
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podłączam się do pytania :) marzy mi się taki sprzęcior, słyszałam, że są super!
ja poprosilam męża o philipsa pod choinke, mam zaufanie do tej marki
Mogę Ci polecić Perfect Care Philipsa. Żelazko wypasione, milion funkcji, ale to opłacalny wydatek, bo sprzęt na lata. Bardzo wygodne, ja prasuję na ogół raz na tydzień stertę ubrań z prań z całego tygodnia, więc skraca mi się czas o co najmniej godzinę ;)
tylko markowy (znany). moja siostra kiedys kupila takie zelazko po swojej przyjaciolce, nawet nie pamietam jak sie nazywala ta firma. totalna porazka, nie szlo nic wyprasowac tylko moczyl ubrania. i nie mial takiego zelazka na koncu kabla jak powinien miec normalny generator, tylko taka rure jakby jak odkurzacz

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

budowa domu - koszt (57 odpowiedzi)

Witam, Zamierzam wraz z mężem budować dom w okolicy ok. 50 km od Gdańska. Dom ok. 130 m2 pow....

Ogrzewanie domu gazem - jakie koszta? (24 odpowiedzi)

Jakie mogą być koszta związane z ogrzewaniem domu (CO + woda) gazem. Czy to się w ogóle...

koszty utrzymania domu a mieszkania (276 odpowiedzi)

Od dawna marzyliśmy z mężem, żeby wybudować niewielki domek. Jednak siostra i mama (obie już taki...

do góry