Widok

pytanie o rekomendacje :)

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam Was :)
Chciałabym się zapytać o Wasze opinie odnośnie usług firmy HP Video-Foto-Studio (http://www.hp.video-foto-studio.pl/). Odniosłam bardzo miłe wrażenie po rozmowie telefonicznej i po zdjęciach zamieszczonych na stronie, ale może któraś z Was korzystała z usług tej firmy i może coś od siebie napisac. Będę baaaaardzo baaaardzo wdzięczna!
Pozdrawiam:)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my bierzemy fotografa z tej firmy
Jak na razie jestem zadowolona, bo nie liczą sobie zbyt dużo i są bardzo mili :)

No właśnie odniosłam też takie wrażenie :)
Ale może jest ktoś kto już korzystał wcześniej z usług :)
image
weszlam na ta stronke - filmy dla mnie beznadzieja.... a noc poslubna - zenada

na stronce nie ma ładnych zdjęć, ale w ich biurze można zobaczyć albumy i zdjęcia nam się na prawdę spodobały. Oni mają trzech fotografów do wyboru i każdy robi inaczej zdjęcia, więc trzeba to przejrzeć.

Mi się tam zdjęcia na stronce nawet podobały, za tą cene nie znalazłam nic lepszego :)
No właśnie problem w tym,ze nie mieszkam w Trójmiescie i nie mam za bardzo mozliwosci przyjechac w najblizszym czasie, wiec dlatego zależy mi na opini klientów :)
image
ja byłam na weselach gdzie robili zdjęcia i kasety.. dla mnie super..sama narzucasz co chcesz.. hubert z żoną są świetni i podpowiadają co jak można zrobić aby było lepiej...akuart ich bede miec na weselu... robią mi zdjęcia i filmik...
szalona zobacz nowy post SEPI o terminach letnich. Ona pracuje dla HP :)

Polecam także usługi firmy Kamer-Vid (tel. 501-840-980). Profesjonalna firma, z doświadczeniem nabytym w telewizji. Robią filmy, jak już mówiłam profesjonalnie, ale i nietuzinkowe... ze smakiem i wyczuciem. Warto umówić się i chociaż zobaczyć- to nic nie kosztuje, a uwierzcie, że zmienia to pogląd na dotąd widziane filmy. Robili już mojej siostrze, kuzynce i koledze. Wszyscy byli bardzo zadowoleni, a ja cieszę się tymi filmami, jak własnymi.... a mój ślub już za rok. Zaczynam trochę wcześniej, ale myślę, że warto. Pozdrawiam
BRZOSKWISIA....czytasz czasem to co napisałaś? Bardziej idiotycznego uzasadnienia nie czytałem, cytuję: "my bierzemy fotografa z tej firmy
Jak na razie jestem zadowolona, bo nie liczą sobie zbyt dużo i są bardzo mili :)"
To ma być kryterium wyboru fotografa?
Oplułem ekran...ze śmiechu...
No ja np wole słabszego fotografa, który więcej podpowiada i jest miły i w jego towarzystwie zdjęcia są dużo bardziej naturalne niż najlepszego profesjonaliste na świecie, który jest gburem i nawet sie nie uśmiechnie:) Może dla niektorych to kryterium nie jest istotne, ale dla mnie bardzo :)
image
Jej...Wytrzymała prowokację. Niespotykane w tym miejscu...Szacunek;-)
albo po prostu poszla spac ;)

cywilny
image
koscielny
image
to, że fotograf jest miły bardzo dużo dla mnie znaczy i jest jednym z kryterium wyboru. Nie chciałabym, żeby przez cały dzień plątał mi się pod nogami jakiś gbur, tylko ktoś przy kim będę czuła się swobodnie.

dokładnie :)
image