Widok
ja to mam takie przyziemne marzenia, niektóre już zaczynam realizować.
-odwiedzać jedno nowe miejsce każdego miesiąca (póki co kalendarz już mam zaplanowany na 3 dalsze wyjazdy ;) )
- pracować w restauracji z 3 gwiazdkami michelin
- ugotować coś razem z Massimo Bottura
- pogłaskać małego lwa
- przytulić alpakę i leniwca
:)
-odwiedzać jedno nowe miejsce każdego miesiąca (póki co kalendarz już mam zaplanowany na 3 dalsze wyjazdy ;) )
- pracować w restauracji z 3 gwiazdkami michelin
- ugotować coś razem z Massimo Bottura
- pogłaskać małego lwa
- przytulić alpakę i leniwca
:)
INSTAGRAM: unbake_my_heart_
Soundcloud: https://soundcloud.com/inga-koz-owska
Soundcloud: https://soundcloud.com/inga-koz-owska
1. Istnieje na świecie Gender (czy jakoś tak) i teraz nigdy nic nie wiadomo (taka Koncita kiełbasa). 2. Niektóre kobiety także nie umieją gotować a faceci wręcz przeciwnie. 3. Remonty (co też się zmienia) faceci się lenią a kobiety z tym świetnie radzą i mają do nich chęci. :-)
Wniosek: nie wiadomo kto jest kim ;-)
Wniosek: nie wiadomo kto jest kim ;-)
Bo.. mi to nie pomogło.
..no dalej nie wiem jaką podłogę do przedpokoju, skąd zamówić dobre i tanie płyty na szafy, nie wiem ile zainwestować w wkrętarkę i czy tylko jedną, cyklinować - nie cyklinować? albo jak urządzić sypialnie, o salonie nie wspominając.
Tylko tak se pogadać możemy, ze Szczęśliwym w tle :) Swoją drogą myślałem że ta pomyłka to nie była pomyłka, ale, potem sięokazało... że to jednak była pomyłka - jeśli dobrze skumałem:) pozdrawiam Szcześliwego, i szacuneczek.
..no dalej nie wiem jaką podłogę do przedpokoju, skąd zamówić dobre i tanie płyty na szafy, nie wiem ile zainwestować w wkrętarkę i czy tylko jedną, cyklinować - nie cyklinować? albo jak urządzić sypialnie, o salonie nie wspominając.
Tylko tak se pogadać możemy, ze Szczęśliwym w tle :) Swoją drogą myślałem że ta pomyłka to nie była pomyłka, ale, potem sięokazało... że to jednak była pomyłka - jeśli dobrze skumałem:) pozdrawiam Szcześliwego, i szacuneczek.
No dobra.. nie wiem ile ludzi to widzi i czy komuś tą konwersacją się narzucam(y).
Staram się nie kłamać i uważam że każdy tutaj powinien być prawdziwym, że kłamstwo ma krótkie nogi(no banały, ale tak jest że człowiek szcześliwy robi się bardziej gdy przestaje się sam oszukiwać, ..i tak przy okazji popatrzy też na drugiego człowieczka - to ważne!;) ), także ten: jestem facetem.
no i o czym to.. o marzeniu napisałaś że "normalne", ja napisałbym że było prawdziwe.
Staram się nie kłamać i uważam że każdy tutaj powinien być prawdziwym, że kłamstwo ma krótkie nogi(no banały, ale tak jest że człowiek szcześliwy robi się bardziej gdy przestaje się sam oszukiwać, ..i tak przy okazji popatrzy też na drugiego człowieczka - to ważne!;) ), także ten: jestem facetem.
no i o czym to.. o marzeniu napisałaś że "normalne", ja napisałbym że było prawdziwe.
nie wiem jaką podłogę do przedpokoju,
-kafle imitujące drewno o podwyzszonym stopniu ścieralności
skąd zamówić dobre i tanie płyty na szafy
-płyty będą albo dobre albo tanie, pojedyncze sztuki zamawiam w obi
nie wiem ile zainwestować w wkrętarkę i czy tylko jedną,
-mała wkrętarka meblowa koszt one koło 40pln i warto ją mieć, ja mam mcalister z castoramy i jest fajna
do większych prac lepiej jest mieć wiertarko-wkretarkę że zmiennym zasilaniem i obracaną rączką oraz z szybkim systemem zmiany końcówek, normalnie moja kosztowała 160 ale była przecenione z 250
cyklinować - nie cyklinować?
-zdecydowanie cyklinowac przed montażem mebli, podloga zmieni odcień na ton jaśniejszy
jak urządzić sypialnie, o salonie nie wspominając
- oglądaj katalogi, wystawy w salonach meblowych, programy remontowe typu nasz nowy dom, hulaj dusza
I oby tylko takie problemy były
-kafle imitujące drewno o podwyzszonym stopniu ścieralności
skąd zamówić dobre i tanie płyty na szafy
-płyty będą albo dobre albo tanie, pojedyncze sztuki zamawiam w obi
nie wiem ile zainwestować w wkrętarkę i czy tylko jedną,
-mała wkrętarka meblowa koszt one koło 40pln i warto ją mieć, ja mam mcalister z castoramy i jest fajna
do większych prac lepiej jest mieć wiertarko-wkretarkę że zmiennym zasilaniem i obracaną rączką oraz z szybkim systemem zmiany końcówek, normalnie moja kosztowała 160 ale była przecenione z 250
cyklinować - nie cyklinować?
-zdecydowanie cyklinowac przed montażem mebli, podloga zmieni odcień na ton jaśniejszy
jak urządzić sypialnie, o salonie nie wspominając
- oglądaj katalogi, wystawy w salonach meblowych, programy remontowe typu nasz nowy dom, hulaj dusza
I oby tylko takie problemy były