Widok

qubus hotel

Mam pytanie czy ktoś pracował w qubus hotel?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja aplikowałam do restauracji i przyjeli mnie ale ostatecznie im podziękowałam- strasznie duzo pracy i bardzo male pieniądze choć oferuja w perspektywie czasu 'złote góry". Rowniez koleżanka tam pracowała i po jakims czasie zrezygnowała. Ale decyzje pozostawiam Tobie bo może moja jest stronnicza... Praca w hotelu ma swoje dobre i złe strony... zazwyczaj wykonujesz dużo zadań i czesto praktykowane jest równiez przenoszenie na inne działy. Pzdr i życze powodzenia!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja pracowałem też tam przez jakiś okres. To prawda, obowiązków strasznie dużo, a pieniądze małe, żeby nie powiedzieć strasznie małe (przecież za coś muszą otwierać nowe obiekty).
Lecz patrząc z perspektywy czasu to bardzo dużo się tam nauczyłem, podbudowało to moje doświadczenie i dało solidne podstawy a wpisanie tego hotelu w Cv bardzo dobrze działa na przyszłość.
To jest moja obiektywna opinia, a swoją musisz podjąć sama.

Powodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś pracował na recepcji? jakie są zarobki? jaka atmosfera? jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

do góry