Widok
a to info z ich strony ;-)
Kategoria:
odzież, obuwie,
Opis:
Firma QUELLE z siedzibą w Poznaniu istnieje na rynku Polskim od 10 lat. Posiada swoje sklepy firmowe w Poznaniu, Swarzędzu(CH ETC),Gdańsku (CH ETC) i Gdyni( CH Europmarket).
Firma oferuje odzież damską , męską i dziecięcą jak również art. wyposażenia wnętrz i gospodarstwa domowego. Wyroby są najlepszej jakości i odpowiadają aktualnym trendom mody, dostępne w atrakcyjnych cenach. Oferowane formy sprzedaży to sieć sklepów i sprzedaż wysyłkowa.(szczegóły na www.quelle.pl)
Oferowane produkty:
spodnie, spódnice, żakiety, marynarki, koszule, koszulki polo, buty,
Kontakt:
telefon: 058/511 10 34
Kategoria:
odzież, obuwie,
Opis:
Firma QUELLE z siedzibą w Poznaniu istnieje na rynku Polskim od 10 lat. Posiada swoje sklepy firmowe w Poznaniu, Swarzędzu(CH ETC),Gdańsku (CH ETC) i Gdyni( CH Europmarket).
Firma oferuje odzież damską , męską i dziecięcą jak również art. wyposażenia wnętrz i gospodarstwa domowego. Wyroby są najlepszej jakości i odpowiadają aktualnym trendom mody, dostępne w atrakcyjnych cenach. Oferowane formy sprzedaży to sieć sklepów i sprzedaż wysyłkowa.(szczegóły na www.quelle.pl)
Oferowane produkty:
spodnie, spódnice, żakiety, marynarki, koszule, koszulki polo, buty,
Kontakt:
telefon: 058/511 10 34
Różnie to z tym Quelle bywa. Udało mi się kilka fajnych ciuchów kupić, ale i kilka razy się zawiodłam. Na zdjęciu wyglądały super, a po otrzymaniu bywało różnie. Przede wszystkim jest problem z rozmiarami. Niektóre rzeczy mają zaniżone rozmiary, inne zawyżone. To prawda, że zawsze możesz odesłać. Ale jak dla mnie to kłopot. I to oczekiwanie. Czasem 2 tygodnie, a czasem 2 miesiące. Moim zdaniem lepiej jest mierzyć bo i cenowo nie są specjalnie konkurencyjni. Szczególnie jak doliczysz koszt przesyłki.
Zamawiałam w Quellu już wielokrotnie od paru lat. Nigdy sie nie zawiodłam na jakości ciuchów, ale niestety popsuła się obsługa - strasznie długo czeka się teraz na przesyłkę, bywa, że i miesiąc. A ostatnio zdarzyło się, że nie przyjęli zamówienia wysłanego mailem; czekałam 4 tygodnie bez sensu. Tak więc chyba się pożegnam z tą firmą.