Widok

quelle

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy zamawiacie może ciuszki w qUELLE?
Spodobała mi się jedna dżinsowa kiecka...ale nie wiem jak jakościowo u nich to wygląda...
Może któraś z Was może podzielić się swoimi "doświadczeniami" z quelle...czy warto?

Ania D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bym zamówiła, jakby co zawsze można zwrócic, poza tym
w Gdańsku jest sklep firmowy- może tam znajdziesz to co chcesz i sobie dokładnie obejrzysz
jest w Gdańsku??oo, a w którym miejscu?

Ania D
w Centrum Osowa, przynajmniej było jeszcze nie dawno :)
ale w tym sklepie sa w ogole inne ciuchy - kiepskie gatunkowo. Poza tym quelle katalogowe to tak naprawde rzeczy neckermanna, ktory sie polaczyl z quelle. jakosc bardzo dobra i naprawde ladne, a i zawsze mozna odeslac.

image
image
w ETC mają tez sklep firmowy
a to info z ich strony ;-)

Kategoria:
odzież, obuwie,
Opis:
Firma QUELLE z siedzibą w Poznaniu istnieje na rynku Polskim od 10 lat. Posiada swoje sklepy firmowe w Poznaniu, Swarzędzu(CH ETC),Gdańsku (CH ETC) i Gdyni( CH Europmarket).
Firma oferuje odzież damską , męską i dziecięcą jak również art. wyposażenia wnętrz i gospodarstwa domowego. Wyroby są najlepszej jakości i odpowiadają aktualnym trendom mody, dostępne w atrakcyjnych cenach. Oferowane formy sprzedaży to sieć sklepów i sprzedaż wysyłkowa.(szczegóły na www.quelle.pl)
Oferowane produkty:
spodnie, spódnice, żakiety, marynarki, koszule, koszulki polo, buty,
Kontakt:
telefon: 058/511 10 34
chyba zaryzykuję;-)))
dzięki za pomoc!!!

no i podskoczę do etc;-)

Ania D
Różnie to z tym Quelle bywa. Udało mi się kilka fajnych ciuchów kupić, ale i kilka razy się zawiodłam. Na zdjęciu wyglądały super, a po otrzymaniu bywało różnie. Przede wszystkim jest problem z rozmiarami. Niektóre rzeczy mają zaniżone rozmiary, inne zawyżone. To prawda, że zawsze możesz odesłać. Ale jak dla mnie to kłopot. I to oczekiwanie. Czasem 2 tygodnie, a czasem 2 miesiące. Moim zdaniem lepiej jest mierzyć bo i cenowo nie są specjalnie konkurencyjni. Szczególnie jak doliczysz koszt przesyłki.

image image
co do quelle to powaznym minusem bylo u mnie dluuuuugie oczekiwanie na paczuszke ;/

zamawiam i ciuszki sa rewelacyjne..jakosc wysoka..rozmiary zawsze dopasowane... moi zdaniem warto...

www.galeriamr.pl
w Euromarkcie juz napewno nie ma tego sklepu a w geancie w gdansku te ciuchy sa tragiczne...

Zamawiałam w Quellu już wielokrotnie od paru lat. Nigdy sie nie zawiodłam na jakości ciuchów, ale niestety popsuła się obsługa - strasznie długo czeka się teraz na przesyłkę, bywa, że i miesiąc. A ostatnio zdarzyło się, że nie przyjęli zamówienia wysłanego mailem; czekałam 4 tygodnie bez sensu. Tak więc chyba się pożegnam z tą firmą.
slyszalam, ze maja problemy z poczta - poczta zostawia sobie duuuuuzo czasu na dostarczenie przesylki :-)