Widok

remont łazienki

Poszukuję kogoś (fachowca lub firmę) godnego polecenia do wykończenia/remontu łazienki + co nieco w kuchni. Dotyczy starego mieszkania - doświaqdczenie w remontach wymagane (a nie tylko w wykończeniówce nowych mieszkań). Generalnie chodzi o wyrównanie ścian, tam gdzie potrzeba k/g, glazura, terakota, biały montaż i inne ciekawostki. Termin: jak najszybciej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dam tobie dobrą radę. Jeśli nie masz nikogo znajomego do takiej roboty to pamiętaj żeby zachować dystans między wykonującym zlecenie za sobą. Stara zasada " gdzie w grą wchodzą sentymenty , nie ma spoufalania się " - to po pierwsze.
Jeśli, nie masz materiałów to żądaj aby wykonawca zbierał wszystkie faktury za wykonane zakupy materiałów lub jeśli umówiłeś się na ostateczną kwotę za usługę to problem z głowy.
Najważniejsze to dobra umowa z którą. Kwota, zakres prac, termin zakończenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
tel. 511 159 159
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moge sie podjac remontu 512-588-177

Remont mieszkania

Witam robie remonty calkowite mieszkania i jestem zainteresowany ta oferta prosze o kontakt 517970674
Opinia została zablokowana przez moderatora
U fachowców ceny są podobne, za to bardzo różnicą się ceny armatury łazienkowej. Polecam wizytę na http://www.e-inclusive.pl/ Przynajmniej będziecie mieli przyzwoite porównanie cen. Nie radzę kupować w marketach budowlanych ;-)
Zobacz http://pro-mac.pl/meble-kuchenne-wyglad-i-funkcjonalnosc/ bardzo dobra opcja.
http://www.fabianduszynski.pl
Usługi Remontowo-Wykończeniowe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, chętnie podejme się pracy.Mam 19-letnie doświadczenie,remont wykonam szybko, fachowo z bardzo dużą starannością o najwyższej jakości. z poważaniem JUREK TEL. 504965022 E-MAIL silbobog@interia.pl (zdjęcia prac do przesłania 0)
kaflex.osc.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
Pseudo firma "KAFLEX - R.K." wyczynia ogromne szkody, często nie do poprawienia i usunięcia, "fachowcy" nie znają się na robocie, którą wykonują, wszystko wykonują byle jak i niechlujnie, niszczą materiał, nie przychodzą do pracy, nie odbierają w tym czasie telefonów ani nie odpowiadają na sms-y. Gwarancja, którą wystawiają na prace, jest nic nie warta, brak kontaktu po wykonanych pracach i zgłoszonych usterkach. Kafle odklejają się, "specjaliści" nie potrafią przygotować podłoża do kładzenia kafli, kładą je na tzw. "placki" i w dodatku krzywo, robią wszystko jak najtańszym kosztem i byle jak. Informacje zawarte na ich stronie to mrzonki, a zdjęcia to nawet nie wiem czy są z ich realizacji..... Jeżeli ktoś jest zainteresowany wyczynami tejże, że tak powiem, "firmy", posiadam szeroką dokumentację z prac wykonywanych przez tego Pana (R.K.).
Naprawdę, z całego serca, nie polecam "firmy KAFLEX - R.K. - mam nadzieję, że ta informacja choć w jakimś stopniu uchroni Państwa przed wyborem tejże firmy co zaoszczędzi Państwu nerwów i wydatków.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pisałeś już wielokrotnie. Dasz sobie w końcu na luz człowieku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Co człowieku, prawda Cię boli??? Niech ludzie wiedzą z czym się mogą spotkać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, ja gorąco polecam firmę, ktora właśnie kończy remont w mojej łazience. Mała firma ale robią naprawdę dobrze i czysto. Włascicielem jest Pan Andrzej Chmielecki i poleciła mi ją znajoma, której wykańczał dom. Teraz obydwie jesteśmy zadowolone. http://www.chmielecki.info

Ps. Poszukuję firmy, która robi dobre meble kuchenne ale nie jak idea. ktos coś? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam gdzieś Twoją prawdę człowieku. Piszesz o tym na okrągło . Żygać się chce. Trzeba było brać ekipę z polecenia a nie jakiś leszczy. Teraz masz za swoje człowieczku.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Właśnie na temat nierzetelnych leszczy piszę aby innych ustrzec, bo jednak ludzie szukają fachowców w internecie. Chyba masz za dużo wspólnego z tą "firmą" jeśli to Cię drażni, bo w końcu nie musisz czytać (i komentować) CZŁOWIEKU postów - za dużo energii na to tracisz, a poza tym musisz być bardzo zainteresowany tematem (firmą), bo na tym wątku tylko RAZ skomentowałem firmę KAFLEX - R.K.
P.S.
A jak masz problem to się porzygaj, bo ja przynajmniej pisze prawdę i niech ludzie o tym wiedzą.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witamy.Jesli ogloszenie wciaz aktualne prosze o kontakt.
517-516-465 Lukasz
511-574-923 Sebastian
sl.renowacje@yahoo.com

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Przeprowadzki (9 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry