Widok

remont mieszkania - poszukuję sprawdzonej ekipy

Poszukuję ekipy do remontu w niewielkim (45m2) mieszkaniu (głównie remont łazienki i kuchni):
- remont/wymiana instalacji c.o.
- remont instalacji wod.-kan.
- renowacja instalacji elektr.
- wyrównanie ścian – montaż/renowacja sufitów podwieszanych i podobne prace budowlane
- wykończenie (kafelki, biały montaż itp)
Zależy mi na spełnieniu warunków (oczywiście poza fachowością i profesjonalizmem ekipy):
- wcześniejszej dokładnej wycenie prac (łącznie lub osobno), oczywiście po obejrzeniu i konsultacjach potwierdzonej umową,
- zakup materiałów realizowany ma być przez wykonawcę prac,
- rozliczenie po zakończeniu zadania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
proszę o tel 501 022 055
45 000 ZŁ . Z MATERIAŁEM JEŻELI OK TO ODEZWIJ SIĘ

Sprawdź http://www.flairacademygroup.pl/doskonale-sufity-podwieszane/ będziesz zadowolony.
witam. chetnie podejmiemy sie dokonania wyceny,oferujemy przystepne ceny i doradztwo w zakresie wykonania.na zyczenie moge wysłac zdjecia naszych wczesniejszych prac.w razie zainteresowania prosze o kontakt 508628415
witam jak chodzi remont to ja juz przerobilem duzo fachowcow warto wziasc firme a nie pana mietka z kartuz wchodza robia i wychodza potem sprzataja u mnie tak bylo wzialem firme za cale 60 m2 mieszkanie wzieli 2 tysiace wiecej niz jakis pan mietek a zajeli sie wszystkim transport materiał caly asortyment do lazienek mieli po cenach hurtowych niczym sie nie zajmowalem zadnych zaliczek naprawde jestem zadowolony a na koniec 2 dziewczyny od nich z firmy wysprzataly mi cale mieszkanie naprawde jestem zadowolony dlatego moge polecic numeru nie mam ale to bylo http://www.perfect-house.com.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
54ja czemu piszesz,że numeru nie masz ,przecież w innym poście podawałeś-517188247
Firma robiła u mnie remont mieszkania polecam obsługa na wysokim poziomie na koniec wszystko wyczyszczone i posprzątane tak jak powinno być - prawdziwi fachowcy rodem z zagranicy - z czystym sumieniem mogę polecić
nawet jak byscie podali 10000 to pan by sie nie godził botylko jaja sobie robi
Witam
Jeśli jesteście zainteresowani profesjonalnym i kompleksowym wykonaniem zapraszam do kontaktu 513 427 783
Możliwość obejrzenia prac obecnie wykonywanych i tych już zakończonych .
Marcin Kamka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
janusz zmieniłeś płeć ,że się podpisujesz gdynianka-żenada,do czego jeszcze może prowadzić zimowe zmniejszenie zainteresowania remontami?
To nie Janusz. Daję Ci słowo.
To co piszesz , w moim mieszkaniu wykonywała firma MONI z Przymorza 508-128-258. Ja do sklepu po nic nie jeździłam. Profesjonalna ekipa. Polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zrobimy to za niskie pieniadze prosze o tel 504410592

Jeśli szukacie specjalisty, który wykona renowację okien, polecam Zakład Usług Wnętrzarskich Jarosław Kołacz. U nie sprawili się perfekcyjnie.

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

architekt wnętrz - polecane osoby (17 odpowiedzi)

Jeżeli korzystaliście z usług architekta wnętrz to poproszę o wpisanie osoby, którą możecie...

ogród (12 odpowiedzi)

Cześć, wiecie jak zadbać o ogród przed zimą? Widziałem na stronie...

Nawóz Do Borówek (3 odpowiedzi)

Dzień dobry. Szukam innowacyjnego sklepu z bio nawozami do pielęgnacji roślin. Chcę, aby mój...

do góry