Widok

remont mieszkania - poszukuję sprawdzonej ekipy

Poszukuję ekipy do remontu w niewielkim (45m2) mieszkaniu (głównie remont łazienki i kuchni):
- remont/wymiana instalacji c.o.
- remont instalacji wod.-kan.
- renowacja instalacji elektr.
- wyrównanie ścian – montaż/renowacja sufitów podwieszanych i podobne prace budowlane
- wykończenie (kafelki, biały montaż itp)
Zależy mi na spełnieniu warunków (oczywiście poza fachowością i profesjonalizmem ekipy):
- wcześniejszej dokładnej wycenie prac (łącznie lub osobno), oczywiście po obejrzeniu i konsultacjach potwierdzonej umową,
- zakup materiałów realizowany ma być przez wykonawcę prac,
- rozliczenie po zakończeniu zadania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
proszę o tel 501 022 055
45 000 ZŁ . Z MATERIAŁEM JEŻELI OK TO ODEZWIJ SIĘ

Sprawdź http://www.flairacademygroup.pl/doskonale-sufity-podwieszane/ będziesz zadowolony.
witam. chetnie podejmiemy sie dokonania wyceny,oferujemy przystepne ceny i doradztwo w zakresie wykonania.na zyczenie moge wysłac zdjecia naszych wczesniejszych prac.w razie zainteresowania prosze o kontakt 508628415
witam jak chodzi remont to ja juz przerobilem duzo fachowcow warto wziasc firme a nie pana mietka z kartuz wchodza robia i wychodza potem sprzataja u mnie tak bylo wzialem firme za cale 60 m2 mieszkanie wzieli 2 tysiace wiecej niz jakis pan mietek a zajeli sie wszystkim transport materiał caly asortyment do lazienek mieli po cenach hurtowych niczym sie nie zajmowalem zadnych zaliczek naprawde jestem zadowolony a na koniec 2 dziewczyny od nich z firmy wysprzataly mi cale mieszkanie naprawde jestem zadowolony dlatego moge polecic numeru nie mam ale to bylo http://www.perfect-house.com.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
54ja czemu piszesz,że numeru nie masz ,przecież w innym poście podawałeś-517188247
Firma robiła u mnie remont mieszkania polecam obsługa na wysokim poziomie na koniec wszystko wyczyszczone i posprzątane tak jak powinno być - prawdziwi fachowcy rodem z zagranicy - z czystym sumieniem mogę polecić
nawet jak byscie podali 10000 to pan by sie nie godził botylko jaja sobie robi
Witam
Jeśli jesteście zainteresowani profesjonalnym i kompleksowym wykonaniem zapraszam do kontaktu 513 427 783
Możliwość obejrzenia prac obecnie wykonywanych i tych już zakończonych .
Marcin Kamka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
janusz zmieniłeś płeć ,że się podpisujesz gdynianka-żenada,do czego jeszcze może prowadzić zimowe zmniejszenie zainteresowania remontami?
To nie Janusz. Daję Ci słowo.
To co piszesz , w moim mieszkaniu wykonywała firma MONI z Przymorza 508-128-258. Ja do sklepu po nic nie jeździłam. Profesjonalna ekipa. Polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zrobimy to za niskie pieniadze prosze o tel 504410592

Jeśli szukacie specjalisty, który wykona renowację okien, polecam Zakład Usług Wnętrzarskich Jarosław Kołacz. U nie sprawili się perfekcyjnie.

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

KADAX - meble na wymiar. Ktoś kojarzy? (3 odpowiedzi)

Dzień dobry. Czy ktoś korzystał z firmy kadax artur Łosowski? Szukamy wykonawcy, który zrobi nam...

Remont mieszkania 38 m2 (47 odpowiedzi)

Witam Od marca chcę rozpocząć remont mieszkania (cekolowanie, malowania, cyklinowanie,...

Przeprowadzki (8 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

do góry