Widok

remont pszennej

i co, remont sie dzis faktycznie konczy, czy znów przesuneli termin? miało na koniec pazdziernika byc zrobione...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak samo jak skonczyl sie juz remont Tuchmskiej, takim tempem to z 20lat beda robic drogi...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

20 lat to ja tu mieszkam i co a g.,,,,,o dróg nie ma
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

niestety przetarg był w lipcu a mieli 180 dni na wykonanie, wiec jeszcze do miesiaca moze to trwać...

a później okaże się, że owszem 180 dni, ale roboczych, a nie kalendarzowych. A jeśli jeszcze się nie wyrobią, to będzie, że nie wlicza się okresu zimowego (grudzień-luty). A później jeszcze się coś wymyśli.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jestem ciekaw jak odbierze to Gmina. Odcinnek który niby jest już zrobiony wygląda tragicznie! Co Rada Sołecka na to?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rada opublikowała post na fb, że remont oficjalnie może trwać do 14.01.2018 bo umowa była podpisana 14.07.2017. Pozdro for all :-)

Jechałem dzisiaj pszenną. Jest przejezdna. Jest moc, jest progres. Studzienki deszczówki są. Ale i tak to jak dla mnie prowizorka dla uciszenia społeczeństwa. Niby wporzadku ale niesmak pozostał. Nie do ogarniecia przez gmine te nasze wszystkie drogi.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to jak jest ok to w styczniu władze dowalą Wam o 300-400% wiekszy podatek i podwyżki na wszystko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

do góry