Widok

revitalash

Mam pytanie do Pań które używaja odżywki do rzęs REVITALASH jakie są faktycznie efekty jej stosowania? Ja skuszona reklamami kupiłam sobie to cudo, uzywam ok. 2 miesiące ale tak powalającego efektu jak opisywany to nie widzę. Rzęsy urosły może ok.1mm, ale bez szału:( A jak to jest u was? Może za krótko uzywam?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej. Ja mam Odżywkę Revitabrow przeznaczoną do brwi. I szczerze... to na brwi mi za bardzo nie pomaga, ale od miesiąca smaruję również powiekę przy rzęsach. Rzęsy stały się dłuższe i grubsze. Jest ich więcej.
Akurat tej nie mam, ale innej firmy z podobnej półki cenowej (może troszkę droższą). Rzęsy faktycznie trochę urosły i zagęściły się, teraz już wypadają... :/ Na pewno nie urosły więcej niż 1 cm. Na efekty z reklam nie ma co czekać niestety :)
Ja kupilam Lilash, stosuje od kilku miesiecy, rzesy mi rosna i oczywiscie wypadaja, to naturalny proces, ale znowu rosna.Dlugosc ich jest wcale niemala do stanu wyjsciowego, 1 cm to jest sukces, bo razem z moimi to juz 2 cm.Wszyscy zauwazyli ich dlugosc i podziwiaja.

Inne tematy z forum Moda i uroda

krem do twarzy 30+ (30 odpowiedzi)

Jaki krem lub zestaw kremów do twarzy dla trzydziestolatki polecacie? Macie jakieś sprawdzone...

Krem nawilżający 40+ (31 odpowiedzi)

Moja mama ostatnio skarży się na bardzo suchą skórę na twarzy i szuka jakiegoś dobrego...

wróżka - tarot -czary mary? (20 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

do góry