Widok

rolletic depilacja laserowa opinie

Rolletic Day Spa Temat dostępny też na forum:
Prosze o informacje, czy ktos korzystal z depilacji laserowej w salonie z oferty grouponu? Jakie wrazenia /obsluga, dokladnosc zabiegu/?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam,

Zdecydowanie nie zgadzam się z tymi opiniami. Wykupiłam również pakiet z Grouponu, zabiegi zawsze trwały tyle samo czasu- a depilowałam dużo partii, ponieważ całe nogi, pachy i przedramiona. Jestem brunetką i owłosienie miałam baardzo duże. Tak więc, nie było łatwo...po zabiegach z Grouponu wykupiłam dalsze zabiegi również ze zniżką, powtarzając je co 6 tygodni. Łącznie miałam już 6 zabiegów depilacji i włosy prawie zniknęły, tzn. z przedramion, pachy- pojedyncze włoski a nogi już naprawdę niewiele w porównaniu do tego co miałam. Musiałam golić się co drugi dzień a teraz po miesiącu mam kilka włosków na krzyż. Oczywiście kontynuuję jeszcze zabiegi aż całkowicie znikną. A nadmienię jeszcze, że rok wcześniej korzystałam przez rok z depilacji u Dr Kubika-lekarza medycyny estetycznej i niestety nie było efektów. Także mam porównanie a cena u lekarza jest kilkakrotnie wyższa. W gabinecie Rolletic ceny są przystępne i efekty bardzo dobre. Swoją drogą jeśli ktoś nawet za drugim razem miał krótszy zabieg...to dlaczego Pani nie zwróciła uwagi bo ja bym nie wyszła z gabinetu jeśli nie czułabym,że zabieg jest dobrze wykonany. Zabieg nie jest bolesny. Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam tego salonu,brak profesjonalnej obsługi, zabiegi pozostawiaja wiele do Zyczenia .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0