Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Godne polecenia! wątek zamknięty Serdecznie polecam korzystanie z usług salonu! Miałam przyjemność...
~Jean
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 lutego 2019

Laserowe usuwanie owłosienia wątek zamknięty Skorzystałam z usługi, gdyż przekonała mnie promocja na stronie. 5 zabiegów a...
~asss
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 listopada 2017

rolletic depilacja laserowa opinie wątek zamknięty Prosze o informacje, czy ktos korzystal z depilacji laserowej w salonie z...
~kk
21

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 lutego 2011

Odczucia mam mieszane. Ceny przystępne i to wszystko wątek zamknięty Opinię piszę po 8 zabiegach. Cóż, ceny bardzo przystępne ale po 8 zabiegach,...
~Zuza
2

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2016

Polecam zabieg depilacji laserowej wątek zamknięty Efekty są naprawdę zaskakujące. Wcześniej myślałam o depilacji laserowej, ale...
~Aleksandra
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 czerwca 2015

Widać efekty, czy są jakieś minusy? wątek zamknięty Korzystałam z 3 zabiegów i jestem zadowolona, chociaż nie ma porównania. Na...
~Aga
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 czerwca 2014

Polecam wątek zamknięty Skorzystałam z grupona i bylam na zabiegu mikrodembrazji i pilingu...
~Aneta
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 stycznia 2013

Polecam wątek zamknięty często korzystam; cenię za rzetelność i indywidualne podejście do klienta;...
~Alicja
1

dodano: 11 listopada 2012

DEPILACJA LASEREM DIODOWYM - BARDZO ZADOWOLONA wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z depilacji laserem diodowym. Pierwszy raz...
~Agnieszka Kozakiewicz
1

dodano: 20 października 2012

Jestem na stałe wątek zamknięty Jestem stałym klientem salonu, chyba od samego początku. zawsze cenię sobie...
~Patrycja
1

dodano: 30 września 2012

Bardzo polecam!!!!! wątek zamknięty Piękny, luksusowy salon, normalne ceny - przemili pracownicy. Jestem bardzo...
~Beata
1

dodano: 27 września 2012

Polecam Rolletic wątek zamknięty Polecam Panią Magdę, podologa. Miałam pedicure leczniczy , zniknęły moje...
~mania
1

dodano: 26 września 2012

POLECAM wątek zamknięty Po raz kolejny korzystałam z usług Salonu "Rolletic", wcześniej...
~Emilia
1

dodano: 15 lutego 2013

świetna obsługa wątek zamknięty polecam - korzystam z sauny IR - obsługa i klimat świetny. Sama sauna też...
~Kat
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 lipca 2012

Mikrodermabrazja , kwas migdałowy i mezoterapia bezigłowa wątek zamknięty Pierwszy raz skorzystałam z usług tego salonu i jestem bardzo zadowolona. Z...
~Klientka
1

dodano: 24 maja 2012

Mikrodermabrazja, peeling kawitacyjny i ampułka odżywcza wątek zamknięty Skorzystałam z promocyjnego zabiegu - Groupon. Muszę przyznać, że bardzo miłe...
~Magdalna
1

dodano: 8 lutego 2012

Pełne zadowolenie z usług wątek zamknięty Korzystam z zabiegów na twarz. Jestem naprawdę zadowolona. Zabieg wykonany...
~Grażyna
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 stycznia 2012

jakość usługi poniżej krytyki wątek zamknięty dzisiaj byłam na pedicure. jestem tak niezadowolona z jakości, że właśnie...
~gosia
1

dodano: 24 listopada 2011

mikrodermabrazja wątek zamknięty Korzystałam już kilkakrotnie z usług tego gabinetu. Były to wyłącznie wizyty...
~Danuta
1

dodano: 3 grudnia 2011

Polecam:) wątek zamknięty Byłam pierwszy raz w salonie z okazji kupna przez Internet zabiegu na twarz w...
~Marynia
-

dodano: 17 sierpnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
94

47

wątków

do góry