Widok

rowerek biegowy prosze o radę

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
http://allegro.pl/biegacz-rower-rowerek-pompowane-kola-komfort-i2291429171.html#tabsAnchor

kupilam taki rowerek, jak sie okazalo w kartonie jedno kolo pompowane drugie nie. objechalam pol gdanska w celu znalezienia pompki by napompowac kola niestety nie udalo sie, stacja benzynowa tez nie. Moze ktos ma taki rowerek lub rowerk z pompowanymi kolami i doradzi gdzie kupic pompkę.... Dzwonilam do osoby ktora takie cos mi sprzedala nie potrafila pomoc... zwykla kola są 12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może pomogę :). Miałam podobny problem w biegaczu mojej małej. Okazało się że rowerek ma wąski wentyl typu "dunlop". Wystarczyło kupić w sklepie rowerowym przejściówkę dokręcaną do zwykłej pompki. Kosztowała 5 zł. Pozdrawiam.
Najlepiej zajedź z rowerkiem do serwisu rowerowego i chłopaki napompują Ci raz dwa. Nie opłaca się odsyłać rowerka do sprzedawcy. Ze zdjęć widać, że jest super. Nie denerwuj się, tylko szoruj do serwisu. Mogę Ci polecić na Łostowicach,
http://www.tysar.pl/?page_id=7

Powodzenia!
Rozmawialam z Milym i przypomnial mi,ze mial podobny problem..masz wentyl gruby jak w goralach czy cienki jak w szosowkach(wloski czy jak on tam sie nazywa)? M ma wlasnie cienki z taka igielka w srodku i nie mogl znalezc pompki, a jak w koncu znalaz to i tak okazalo sie,ze trzeba czesc wentyla wykrecic.
Napisz do mnie na ciacho@ny.pl postaram się Ci pomóc..
a gdzie kupiliscie taką pompke z wezykiem nie widzialam takiej.....czy w warsztacie samochodowym napompuja mi rower dla dziecka ?
My też mamy z pompowanymi ale inny rowerek (giant pre) i do tych kół pasuje normalna pompka rowerowa..mieliśmy tylko problem z tym,że szprychy są dość blisko i pompka się nie mieściła i dlatego musieliśmu dokupić do pompki wężyk.
Tak Ewa dałoby mi to dużo..mój przyjaciel jest serwisantem w dużym sklepie rowerowym i więcej da Mu zdjęcie niż "opowiedzenie".
Polecamy rowerki biegowe w promocji na stronie http://www.trendysmyk.pl
Powiedzieli ze sprzedali juz ponad setke rowerkwo i im sie taka syt nie zdarzyla rowerek stoi nie napompowany - pompki brak na stacji sie nie udalo za duzy otwor w kompresorze i tyle, nie poecam nikomu rowerkow z kolami pompowanymi
Poza tym masz 10 dni na odesłanie bez jakichkolwiek problemów. Dlaczego na stacji się nie udało?
to mu odeslij rowerek nich kase oddaje przeciez towar jest niezgodny z opisem po za tym jak on nie wiem co jest w kartonie...sciema jakich malo..sprzedaje i nie wie co biedaczek
dzwonilam do sprzedawcy, rowery mają pakowane w kartony i sprzedawca sam nie wiedzial czy w kartonie sa obydwa kola pompowane czy tez jedno, w sumie to po dzisiejszym dniu jezdzenia za pompką do roweru mam dosyć samego rowerkai szukania pompki!!! gdybym wiedziala ze tak bedzie to kupila bym zwykly biegowy za 100zl
jedź do decathlonu, tam maja pompki nawet do promów kosmicznych :),

albo zatrzymaj jakiegoś rowerzystę to za uśmiech napompuje to biedne koło (większość pompek rowerowych umożliwia napompowanie koła z dowolnym rodzajem wentyla)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ci da zdjecie wentyla ja sie nie spotkalam z większym podziałem niz 2 rodzaje w jednym pasuja zwykle pompki do rowerów w drugim wypadku pasuje sprężarka z wentylem do samochodów. ja obstawiam ze w tym wypadku raczej pierwsza opcja jest bardziej prawdopodona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dlaczego masz 2 różne koła skoro w aukcji napisane jest ,że są pompowane? Ja bym od razu zadzwoniła do sprzedawcy i chciała wymiany na pompowane. Co do samych kół to dziwi mnie,że pompki nie pasują..pompowałaś sama czy ktoś CI pomagał? Zrób zdjęcie wentyla to może uda mi się jakoś pomóc..
pojedz do sklepu rowerowego. odkrec kółko i z tym kólkiem jeżdzij na pewno jakas pompka bedzie pasowała az tak bardzo sie od siebie nie różnia.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

do góry