Widok

rozpad związku

czesc :) mam 25 lat i niedawno rozstałam sie z chłopakiem nie ukrywam ze czasami jest mi dosc ciężko dlatego jesli ktos jest w podobnej sytuacji to o to moj mail :) moonikka8888@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
"cześć, mam na imię Wojtek i też mam 12 lat" - a wydawałoby się, że kobieta w wieku 25 lat jest już dorosła o_O
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
czytam te Twoje maile Halewicz i odnoszę wrażenie, że przykry z Ciebie facet.......aby każdemu dowalić.....echh
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Z pół roku temu byłem w podobnej sytuacji, ale wtedy była dołująca pogoda dodatkowo :) Wyjdź gdzieś ze znajomymi, uprawiaj sport, jednym słowem miej bez przerwy jakieś zajęcie i nie siedź w domu, a będzie Ci łatwiej o tym nie myśleć.
Tak na marginesie uszy do góry, będzie dobrze ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziekuje Basiu :)

Pepi to nie jest tak ze ja siedze w domu i nic nie robie wychodze ze znajomymi rozwijam swoją pasje ale gdzies w tym wszystkim jest jakas pustka :( dlatego pomyslałam ze moze jest ktos kto przechodzi przez to samo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to se teraz kobietę znajdź ona cie nie zdradzi nie ubliży nie przyjdzie pijana do domu - jednym słowem znowu rozkwitniesz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
@sam76 Kobiety potrafia byc wcale nie lepsze niestety i co ciekawe wszystkie rzeczy ktore wymieniles tez im sie zdazaja.

@Monika Niestety jestes skazana przez pewien czas, jak to ujelas uczucie pustki.Mimo wszystko z tego co piszesz robisz wszystko by o tym nie myslec i prawidlowo. Nie pozostaje mi nic wiecej jak zacytowac wyswiechtany tekst "czas leczy rany". 3maj sie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
oby tak było ze czas bedzie lekiem na wszystko, ale poczekam ja jestem cierpliwa
pozdrawiam :)
czekaj czekaj a pan cierpliwym wynagradza .
moich mail`i nie czytasz, no chyba że mi do skrzynki zaglądasz - a że czasem dowalę? Cóż, ludzie różne bzdury wypisują.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Monisia,ten łajdak na Ciebie nie zasłużył. Wiele kobiet potwornie przeżywa rozstanie ze swoim ukochanym .Jestem w podobnej sytuacji,jeszcze niby ON jest, ale ja wiem że to kwestia dni - zachowanie na to wskazuje.Już cierpię,nie wiem co będzie kiedy przestanie się do mnie odzywać(telefonicznie)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kinguś przykro mi :( u mnie to wszystko tez jest strasznie pokrecone... nawet nie wiem kiedy to wszystko zabrneło aż tak daleko :( człowiek sie nawet nie orentuje kiedy wpada w pułapke z której naprawde pozniej ciezko wyjsc :( mam nadzieje ze jeszcze Ci sie wszystko ułozy trzymam kciuki :)
Monisiu tak bywa ,zwłaszcza my kobiety jesteśmy bezwładne kiedy te samce uśmiechają się,kuszą,namiętnie całują,obiecują,przysięgają aż po grób i nagle bach jak grom z jasnego nieba-koniec!!!(z kąd jesteś?)
Napisz kochana na maila do mnie :)
Przeciez to jest proste..facet odchodzi od kobiety bo nie jest mu z nia dobrze....że to nie jest to..że brak chemii...czy to jest temat za trudny do zrozumienia?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
haha kącik pokrzywdzonych i niewinnych się uaktywnił , najlepiej to w kółeczku usiądźcie i swoje gorzkie żale wylewajcie . Tylko zacznijcie od tego czym wy się przyczyniłyście do rozpadu waszych związków .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
niczym się nie przyczyniłyśmy,to Oni się znudzili
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
to jak się znudzili partnerzy to poco się żalicie ? znajdźcie sobie inne ofiary
jak jeden człowiek drugiemu może się...znudzić??? Co to ku***a jest?!?! ZABAWKA?! v_v
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ty sie nigdy nikomu nie znudziłes H.?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry