Widok

sala na zaspie - dom kultury

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, mam małe pytanko... :) wczoraj bylismy ogladac sale na zaspie, i jest fajna, w porównaniu z sala z jasienia to bardzo duza....:) ale jedno co mnie zadziwiło to to, ze na podstawie małej karteczki na której jest data, nazwisko i nr. kontaktowy, została sporządzona rezerwacja...a umowe i płatnosci dopieero w styczniu...

czy któras z was moze robiła tam wesele??? niechciałabym sie rozczarowac ze jak przyjdziemy w styczniu, to juz ktos inny zajął sobie nasz termin itp. prosze dajcie znac Natalia

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja będę miała tam wesele w sierpniu. Jeżeli pani zapisała wasze nazwisko to termin jest zarezerwowany. Musicie tylko pilnować daty kiedy trzeba wpłacić pieniądze. Wpłaca się całość kwoty (nie ma żadnych zaliczek). Więc nie macie się o co martwić.
a kiedy płaciłas? juz po nowym roku??

image
czesc ja tez zrobilam tam taka rezerwacje, ale jakos sie nie strsuje, bo pani zapisala moje nazwisko na kopercie tak wiec byla to najwieksza z kartek. Ale mi powiedziala ze moge juz wplacic zaliczke po sierpniu:)

image

image

a jaka masz date??:)

image

image

28 lipiec 2007 no nam powiedziała ze po nowym roku bo oni sie musza z kasy rozliczac :/ no powinnam byc spokojna bo karteczke tez sobie zapisała ze wszystkim, ale jednak wolałabym miec wpłacone i podpisana umowe, zeby pozniej nie było jakis jaj...:)

image

Inne tematy z forum Zaspa

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

do góry