Widok

sala

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, poszukuję sali na ok 60-70 osób, organizuje wesele sama, kucharki, strojenie etc. zależy mi zeby była elegancka i jasna, słyszałam że można wynająć gdzieś salę nad morzem ;-)) jesli któaś wie cos na ten temat proszę o namiary na priv. Byłam w sobotę w Czardaszu na Przymorzu, fajnie.... ale chce mieć jakieś inne miejsca do porównania, dziękuję pięknie i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy możesz mi napisać jak było w Czardaszu? Zastanawiam się nad tym miejscem, ale z tego co widziałam jest podział na dwie sale. Czy to nic nie utrudnia?
jest nie źle sala jest kwadratowa, jasna na ok 80 osób, nie wiem jak z tą "drugą" sala bo była jakaś impreza i nie chciałam za bardzo tam zaglądać, wybiorę się w tygodniu i sprawdze
To wesele było u góry czy na dole, bo mi zaproponowano na dole. Jedna sala ze stołami (całkiem fajnie to wygląda), ale osobna sala do tańczenia.
I nie wiem czy to by nie przeszkadzało, że są dwie sale na jedną imprezę.

Inne tematy z forum Przymorze Małe

LIDL koło zielonego rynku (17 odpowiedzi)

Czy to prawda że na placu koło rynku będzie Lidl?

Słupska 63 (7 odpowiedzi)

Apartamenty powstają na Przymorzu, przy mało ruchliwej uliczce, z której korzystają głównie...

gdzie chodzicie do stomatologa? (12 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry