Widok

sala w Bolszewie

Czy mogłybyście mi napisać gdzie dokładnie jest ta sala weselna czy bankietowa (różnie tu jest nazywana) w Bolszewie. Jestem nią zainteresowana, a pojecia nie mam jak wyglada i gdzie jej szukac. Może przy okazji jakies namiary na nią. Z góry dziekuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem dokładnie o którą ci chodzi, tyle co wiem w Bolszewie można zrobić wesele w trzech miejscach: w hotelu Victoria, w remizie (ktos tu pisał o niej bardzo pozytywnie) i na sali weselnej (ul. Polna). Ja będę miała w tej ostatniej:)
Nie chodzi mi o hotel Victoria, ani o remizę, to zostaje jedynie chyba ta sala weselna. A gdzie ona dokładnie jest? Jestem z Gdyni i zupełnie nie wiem jak tam dojechać. Może jakieś dokładniejsze namiary.
sala na polnej to taka zwykła sala, ale jest jeszcze Sala Bankietowa i jest ona w Gościcicnie, tuż obok Bolszewa.
Można tam wynająć samą salę albo wszystko organizują właściciele.
Sa tam dwie eleganckie sale, jedna dopiero oddana do użytku
Tel 058 572 13 26
ta sala jest na ulicy polnej, właścielka nazywa się Buchna, ale nie widac jej z drogi, jest trochę w głebi i wjeżdża się przez elegancką kutą brame,
osobiście moge dodać że sala rewelacja, bardzo duża i w ogóle super, ale sama zobaczysz,
Byłam w Bolszewie, ale trafiłam tylko do hotelu Victoria. Może jakies dokładniejsze informacje, czy sala weselna na Polnej jest bliżej Victorii czy dalej (patrząc od strony Gdyni), może jakiś punkt odniesienia. A może któs ma jakieś fotki tej sali?
witam! jadąc od strony Gdyni skręcasz w prawo na Bolszewo, zaraz z brzegu po lewej jest hotel Victoria, jedziesz dalej, po prawej mijasz remizę strażacką i kawałek dalej jest kapliczka, przy której skręcasz w prawo. Tyle co pamietam to jedzie się pózniej cały czas prosto między domami jednorodzinnymi i chyba na samym końcu za lekkim zakrętem po lewej stronie jest duża brama, a na niej tabliczka "sala weselna". Już dokładniej nie potrafię opisać, mam nadzieję, że pomogłam. Nam osobiście ta sala sie podobała i zaklepaliśmy ją na ponad rok wcześniej, a wtedy na ten miesiąc były juz zarezerwowane 2 soboty. Państwo Buchna są właścicielami.
pozdrawiam:)
Wielkie dzięki :) A czy masz może do nich numer telefonu? Chciałabym się upewnić czy mają jeszcze wolny termin.
ok zaraz wyślę ci na maila:)
Dzieki! Już dzwoniłam, niestety wolny termin mają dopiero w listopadzie :(
choma nie ma za co, powodzenia w poszukiwaniach życzę!!
A dlaczego nie zapytasz o salę Bankietową w Gościcinie, jest ona 2 km od Victorii prawie przy głównej trasie, tel wyżej już pisałam, polecam
Dzięki, tam też zadzwonie.
ja tez poproszę namiary telefoniczne na te dwie sale: w Bolszewie na ul.Polnej i w Gościcinie
Gościcino ul. Brzozowa 1 tel. 058 572 13 26 / 058 572 13 28
Bolszewo, Polna (058) 672 22 33
do góry