Widok

sala weselna Plaża - kurort na stogach

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kto był kto bedzie miła? jakie sa wasze opinie na temat tej sali? i wiecie moze ile kosztuja pokoje? dzieki i czekamna odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wstępnie byłam zainteresowana...ale sam budynek mnie przeraził;) i odechcialo mi sie wszystkiego...ponoc sala jest na max 80 osob... jak chcialam ja obejrzec to ciagle był jakis problem...
noclegi niby są na górze (nad salą) koszt 30-40zł.
ale ja o czyms takim nie marzyłam..zalezy co komu sie podoba dla mnie to ostateczne miejsce z tzw. braku laku...:)
a jest napisane ze sala na 200 osób bo sa jakies 3 oile dobrze wiem no rozumiem kazdemu sie podoba cos innego dlatego czekam na inne opinie bo moze faktycznie nie opłaca sie nawet jechac:/
Ja tam wprawdzie nie na weselu ale na Balu Sylwestrowym bawiłam się jakiś czas temu i bardzo mi się podobało!!!! Teraz wprawdzie zmienił się właściciel ale jeśli chodzi o salę to uważam , że jest ok .Pokoje na górze owszem może nie są jak w hotelu ale czyste i schludne.Więc uważam , że jeśli obsługa jest ok to miejsce fajne .Nawiasem moja kumpela planuje tam zrobić wesele.
dzieki za informacjie moze ktos jescze? i moze macie jakies zdięcia ? moj e-mail to kppk84@o2.pl
http://www.salabankietowa.ovh.org/?sala-weselna-plaza-kurort,67
to widziałam dzieki ale to mało jest tych zdięć dlatego chciałabym więcej :)

Inne tematy z forum Stogi

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

krawcowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy na naszej dzielnicy jest krawcowa? sprawa dotyczy : skrócenia nogawek w spodniach typu...

do góry