Widok

sala złota róża

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej na mnie też ta sala wywarła duże wrażenie i od razu się na nią zdecydowałam, właścicielka rzeczowa wszystko opowiedziała i pokazała nie pomijając najmniejszego szczegółu. Już się nie mogę doczekać kiedy będę miała tam wesele :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
napisz termin swojego wesela w tej sali, bo jestem przekonana że ten wątek został założony po to aby odwrócic uwage od pozostałych, nie do końca pochlebnych o tej sali. Zalatuje tanim marketingiem.
....zwłaszcza peany na czesc wlascicielki i szczegółów... miałam okazję ją poznac, o ile kobieta ta faktycznie była właścicielką... całkowity brak profesjonalizmu, na pytania o gramatury mięs podawanych do obiadu i zakąsek nie wiedziała o co mi chodzi. Sala - bez szału, raczej bezpłciowa, nie ma klimatu tylko gabaryty. Otoczenie i lokalizacja - beznadziejne. Siostra nawet nie czekała na mój komentarz po spotkaniu z szefową, od razu stwierdziła że zalatuje mocno amatorszczyzną.
Zgadzam się z przedmówczynią w 100%! Duży plus sali to jej wielkość i ustawność, cała reszta z panią menadżerką na czele do wymiany!
A ja mam jak już niejednokrotnie pisałam całkiem inne zdanie na temat tej sali ja jestem zadowolona po rozmowie z właścicielką i nie ukrywam tego że mam tam wesele i jestem szczęśliwa :) Powodzenia

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

do góry