Widok
Ja szyję tam sukienkę. Jak narazie jestem zadowolona z obsługi a głównie podejścia do klienta. Pani Bardzo chętnie doradzi odnośnie fasonu,dodatków oczywiście bez wciskania i narzucania się na siłę.
Moja sukienka się własnie szyje, za 3 tyg idę na pierwszą przymiarkę i się okarze:)
W wyborze i szyciu panuje całkowita dowolność, mozna przyjść z własnym projektem, zdjęciem z gazety, można "miksować" ich fasony, wszystko wedle życzenia. Cena jak dla mnie najkorzystniejsza a co ważne uwzglednia welon i bolerko!!! Zobaczymy czy moja suknia będzie tą wymarzoną:)
Moja sukienka się własnie szyje, za 3 tyg idę na pierwszą przymiarkę i się okarze:)
W wyborze i szyciu panuje całkowita dowolność, mozna przyjść z własnym projektem, zdjęciem z gazety, można "miksować" ich fasony, wszystko wedle życzenia. Cena jak dla mnie najkorzystniejsza a co ważne uwzglednia welon i bolerko!!! Zobaczymy czy moja suknia będzie tą wymarzoną:)
Ciekawi mnie tylko dlaczego w tych salonach w Gdyni jest tak drogo - maja niezłą konkurencję w Wejherowie - a te materiały z których szyja te suknie niczym nie różnią się od tych w salonach - gdzie sukienka która chce szyć kosztuje ok. 3500 zł i to bez welonu i bolerka - tak bym zapłaciła prawie 4000 zł