Widok

salon Farage

Wesele Temat dostępny też na forum:
Zamówiłam suknię w salonie Farage na WładysławaIV czy ktoś zna ten salon i może coś o nim powiedzieć?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ooops....ale gapa ze mnie, odpowiedz wyslala mi sie jako oddzielny watek.
Mialam sukienke z tego salonu - naprawde polecam!!!!!!!!
Raz - maja naprawde najciekawsze modele; moja wszyscy byli oczarowani- moge chyba tak nieskromnie napisac, bo bylo tyle komplementow, ze chyba szczerze sie zachwycali ;)
Dwa - ceny b. przystepne, porownujac do innych salonow w Gdyni i mozna szyc na wypozyczenie,tzn. szyja ci nowa sukienke a potem zwracasz ja do wypozyczalni
Trzy - panie sa naprawde przemile, chetnie doradza, pomoga dobrac dodatki i staraja sie kazdemu poswiecic max ilosc czasu (a sa naprawde zabiegane!)
Podsumowujac - bylam b. zadowolona i mysle ze ty tez bedziesz i ze obejdzie sie bez stresu przynajmniej na tym polu
Ja niestety nie zamowilam tam sukienki , poniewaz panie nie mialy dla mnie w ogole czasu , jedna z nich caly czas rozmawiala przez telefon , druga natomiast zdawkowo odpowiadala na pytania robiac mi laske ,nie mowiac juz o mierzeniu do ktorego zreszta nie doszlo , gdyz pani stwierdzila , ze jak sie ma slub za pare miesiecy to szkoda naszej roboty bo moze mi sie gust zmienic, a ja po prostu chcialam w tym dniu podjac decyzje co do zamowienia , czego w tej sytuacji czujac sie jak intruz nie uczynilam.
Ja niestety wyszlam z tego salonu rozczarowana zla obsluga, a na dodatek panie ekspedientki sa wielkimi przeciwniczkami malzenstwa , wiec na sama logike to chyba nieodpowiednie osoby na niewlasciwym stanowisku.
Jak na razie jestem zadowolona. Byłam na przymiarce, panie były bardzo miłe i co najważniejsze kompetentne. Suknię miałam już na sobie więc nie boję się, ze jej nie będzie. A wcześniej gdy wybierałam model be problemów zgodziły si uszyć sukienkę wg mojego pomysłu. Moje obawy dotyczyły tego, ze kiedy miałam mieć przymiarkę zadzwonili do mnie z salonu, ze suknia nie dojedzie na czas bo "szefowej nie opłaca się wysyłać jednej sukni"!!!! No i zaczęłam się trochę obawiać, ale jak na razie poza tą jedna wpadką wszystko ok. A to, że mają dużo klientek i są zapracowane i nie zawsze moga podejść to prawda. papa Tofi
Tofi - jak kształtuja się ceny szycia na miarę do pierwszego wypożyczenia??
Zamowilam w tym sklepie sukienke do pierwszego wypozyczenia , niestety obiecane dopasowanie zostalo kilkakrotnie przekladane ,kiedy wreszcie panie sie ze mna umowily okazalo sie , ze moja ''nowa'' suknia jest kompletnie zuzytym ''smieciem''po zapewne kilku hucznych weselach , jedyne pocieszajace w tym wszystkim bylo to ,ze przyznali sie do tego i odzyskalam swoje pieniazki co oczywiscie nie zrekompensowalo mi moich nerwow i tego , ze na szybkiego musialam wybierac co innego w innym salonie.
Tofi , ciesz sie ze masz tyle szczescia , mnie go niestety zabraklo podczas kontaktu z Farage.

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry